BUDSKAB FRA JESUS ​​KRISTUS TIL LORENA

________________________________________________________________

16. JANUAR 2023

PROFETIEN VIL BLI OPFYLDT, HVOR MIN EFTERFØLGENDE VIL BLI DRÆBT OG MARTYRET

Jeg har brug for mine Venner af Tidernes Ende ved min side, jeg, jeres Konge og Herre Jesus Kristus, er i lidelse, og jeg er blevet korsfæstet, og Mine apostle har efterladt mig alene. ALENE er Min elskede discipel Johannes, der repræsenterer Min trofaste rest, han er ved korsets fod og ledsager mig sammen med min mor.

I Agony lider jeg foragt for det menneskelige væsen, og jeg føler uroen og mørket i denne mørke time for verden, hvor modstanderen kommer for at forkynde sit onde og perversitets herredømme over verden, vi er allerede på grænsen til lever Ødelæggelsens Vederstyggelighed.

Når fortabelsens mand tager kontrol over verden, og jeg IKKE længere er i indvielsen, denne vært vil kun være et stykke brød i fjendens hænder, hvor jeg IKKE længere vil være.

Det er derfor, jeg kalder Mine Venner af Tidernes Ende til at være Mine Johns og Mine Marys for at forberede deres hjerter, da Jeg snart vil bo i dem, og de vil være Mine Levende Tabernakler, der udstråler Mit Lys.

Solen vil formørke og mørket vil dække kloden, snart vil Rom gå til grunde og Min trofaste efterfølger vil blive martyrdød, han er IKKE død, men han er i live og må lide en blodig død, så Min Kirke kan tage det næste skridt for at blive FORNYET.

Efter dens ødelæggelse vil den rejse sig fra asken, for at skinne Fattig og Ydmyg i de Nye Himle og Nye Jorder, ikke alt er fuldført, Jeg vil sætte en END på Ondskabens Herredømme, som vil vare en kort tid, og Solen vil stige og skinne som aldrig før.

Peters Hellige Stol er angiveligt forblevet ledig, og gribbene i Rom tror, ​​de har Mit Folk i deres magt, men et lys skal endnu skinne på horisonten, en efterfølger af min, Peter den romerske,som vil komme for at give fred og sikkerhed til den trofaste rest.

Alt er ikke tabt, og når det tykkeste mørke dækker Jorden og den Ødelæggelsens vederstyggelighed er blevet installereti Min Kirke vil Mine to Oliventræer, Enok og Elias, Repræsentanter for Mit Folk, gå ud for at kæmpe som det, de er, Min Kirkes Repræsentanter.

Og de vil bære Guds Navn indlejret i deres sind og hjerter, alt er skrevet og profetierne kommer til opfyldelse, fordi i Mit Ord er ALT åbenbaret, og Jeg åbenbarer det til Mine Venner, så de kan forstå alt, hvad der er ved at ske og kan stige op til Frelsens Ark.

Rom vil blive væltet, og den Profeti vil blive opfyldt, hvor min efterfølger vil blive dræbt og martyrdød, så vil et angreb komme til Nordamerika, hvilket resulterer i udbruddet af en verdenskrig, efter Min efterfølgers død ALT vil begynde.

Der er få dage med fred tilbage, udnyt den til din åndelige og materielle forberedelse, FRYGT IKKE, Mine engle til dem, der har været trofaste, vil guide dig til Safe Harbor, til bevarelsessteder lavet af Mine Engle, som vil blive Trygge og hellige steder, hvor fjenden IKKE vil være i stand til at komme ind, fordi Min Vilje vil regere i stedet for den Menneskelige Vilje, som vil gå til grunde foran Min Majestæts Magt og Ære.

Vær opmærksom på tidens tegn på, at alt giver sin opfyldelse, Jeg vil regere for evigt, og Mit rige vil komme for at give mennesket hans pris, vundet gennem en forædling og renselse, eftersom jeg akriisolerer mine venner i SMERTE, så forvandlede, de kan komme ind i de Nye Himle og Nye Jorder.

I dag udnævner jeg St. Michael til min trofaste rests skytsengel, så du kan blive beskyttet på en særlig måde fra alt, hvad der skal komme, løft dine øjne mod himlen og råb nåde og nåde til min Fader, så hans retfærdige vrede kan falde med mindre strenghed.

Shofaren har lydt igen og kan høres i verdens ender, og mine venners kors fra tidens ende giver opmuntring til de syndige sjæle, og mine venners lys oplyser deres andre brødre, og de bærer dem med glæde, fordi i dem vil de blive korsfæstet for at genopstå og fortjene Paradisets herlighed.

Følg Mine Skridt, og du vil se, at midt i Tristhed og Ondskab hersker Min Vilje og oplyser mørket, Mine Venner af Tidernes Ende har lært at leve i Min Guddommelige Vilje og lidt efter lidt oplyser de Kuglen med deres farvekors, der oplyser deres andre brødre.

Mit Kors Enigma er løst, når Mine Venner af Tidernes Ende lærer at leve i den guddommelige vilje, omfavne korset og blive andre Kristuser, der bringer min guddommelige viljes rige til jorden, FIAT VOLUNTAS TUA, for at blive genfødt i æraen for den tredje Fiat, som jeg kom til at etablere lidt efter lidt, så den menneskelige race kan blive fornyet og transformeret.

I dag er Mine Venner af Tidernes Ende Søjlerne i Min Nye Skabelse, fordi de har ført deres liv til at efterligne og følge Mit, idet de er bærere af Herlige Kors, Kors, der skinner og overskygger mørket, Kors, der forener sig et efter et, lidt efter. lidt, resulterer i, at det gode vokser og overskygger det onde.

Det godes sejr over det onde er begyndt, og det er et spørgsmål om tid og flere sjæle, der slutter sig til, og de eukaristiske hjerters regeringstid vil skinne på jorden.

Mine venner af tidens ende, syng en krigssang og vær klar til at kæmpe for mig, at give det ALT for mig, ligesom jeg gav det ALT for dig, det er en tid til krig, for at kæmpe, for efter stormen, kommer roen og Solen vil skinne.

Mine Venner af Tidernes Ende, vær klar til Slaget, som vil blive ledet af St. Michael Ærkeenglen og kommanderet af Min Moder.

Sejren er din!

Alt er skrevet, så det er tid til kamp, ​​kæmp af HELE dit hjerte og sejren vil være vores.

Guds folk, tag mod til mig, jeg kommer snart!!!

Maranatha

Min Ånd vil vejlede dig og fylde dig med Ham.

________________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.