Luz de Maria, 6 Martie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
6 MARTIE 2023

Iubiți copii ai Inimii Mele,


VĂ MENȚIN PROTEJAȚI ÎNAINTEA PÂNDIRILOR…


Copilași, răul s-a centrat pe copiii Fiului Mei Divin și ca Mamă, vă chem să adorați pe Fiul Meu și să fiți fraterni pentru că în unitate și în iubire răul găsește o barieră impenetrabilă.


Fără a vă descuraja, continuați mergând spre Fiul Meu Divin. În fiecare moment avansați cu forță și fermitate în Credință. Numai în Credință veți învinge tot ce se petrece și se va petrece.


Copii, este necesar să luați cunoștință de faptul că trebuie să vă mențineți uniți Duhului Sfânt, solicitându-I Darurile Lui, Harurile și Virtuțile.


TRĂIȚI ÎN MOMENTUL DUHULUI SFÂNT ȘI TREBUIE SĂ-I CEREȚI CU CREDINȚĂ ȘI SIGURANȚĂ CA SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE CONSTANT CU IUBIREA LUI, PENTRU CA VOI SĂ POSEDAȚI IUBIRE FRATERNĂ FAȚĂ DE FRAȚII VOȘTRI.


Vă invit să-L invocați pe Duhul Sfânt înaintea încercărilor, înaintea nevoilor fiecăruia, înaintea lipsei de sănătate a trupului și sufletului, înaintea credinței lâncede sau a lipsei totale de credință, înaintea aroganței și a lipsei de umilință, înaintea lipsei de caritate față de aproapele, înaintea invidiei și înaintea lipsei de fraternitate: rugați-vă Duhului Sfânt.


Vino Duhule Sfânt, Tu care ești Dătătorul de daruri, întâi umple-mă de Iubirea Ta, apoi dă-mi ce am nevoie pentru a fi copil mai bun al Lui Dumnezeu și apoi, dacă sunt vrednic de un Har din Dumnezeirea Ta, umple-mă de Tine. Amin.


Copii iubiți,


DUHUL SFÂNT VA REVARSA ASUPRA FIDELILOR LUI NECESARUL SPIRITUAL ȘI TRUPESC PENTRU A ÎNFRUNTA CE VA VENI, MAI MULT, FIECARE CREATURĂ UMANĂ AR TREBUI SĂ SE GĂSEASCĂ TOTAL PREGĂTITĂ PENTRU A FI ÎMBRĂCATĂ DE TOATE DARURILE LUI. (In 14,26)


Copii iubiți, toată omenirea va înfrunta ravagiile naturii sub o formă sau alta. Ofensele față de Fiul Meu Divin sunt atât de grave că umanele creaturi se vor înfrunta cu dărâmarea turnului lor babel, care în acest moment este tehnologia.


VINE MAREA STINGERE MONDIALĂ ȘI VOI, COPIII MEI, CONTINUAȚI FĂRĂ A CREDE. Ați primit instrucțiuni de a pune pe hârtie cât ați primit și încă nu ați făcut-o.


Casa Paternă v-a înaintat despre o boală nouă care se va extinde și nu credeți. Pentru a înfrunta acea boală nouă, contați pe gălbenele, fumărița și uleiul bunului samaritean.


Iubiți copii ai Fiului Meu Divin, războiul va sări spre omenire într-o clipire de ochi și nu veți ști cum să acționați.


Comunismul s-a grupat pentru a fi prezent pe tot Pământul și a reuși să atace diverse obiective, unul după altul.


Îmi pare rău de atâta durere de care suferă omenirea deformată de atâția, până și de cine trebuia să vă formeze și să vă ducă la înfăptuirea și acțiunea corectă, înăuntrul Legii Lui Dumnezeu!


Rugați-vă, copii, rugați-vă, furtunile puternice bruște vor fi mai surprinzătoare pentru copiii Mei.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, creatura umană trăiește propria ei religie după gustul ei și pe Fiul Meu Divin Îl doare pentru aceasta.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, alimentul se rărește și apoi copiii Mei suferă.


Rugați-vă, copii, rugați-vă pentru Chile și Indonezia.


Întunericul apare, cu toate acestea, credința luminează calea și inima copiilor Fiului Meu Divin, ducându-i să trăiască miracole în care vor simți Iubirea Divină, Milostivirea Divină, protecția sfântului Arhanghel Mihail și a Legiunilor Lui și Protecția Mea Maternă pentru fiecare dintre voi.


CHEMAȚI-MĂ, MĂ MENȚIN ÎNAINTEA FIECARUIA.


Vă iubesc și vă mențin înăuntrul Inimii Mele.


Convertiți-vă, copii, convertiți-vă!


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Trăim cu mirare în fiecare zi diversele întâmplări care se prezintă în jurul lumii.


Suntem chemați să ne rugăm și să fim iubitori ai Duhului Sfânt în acest moment în care Prezența Duhului Sfânt este mai mult simțită de om și ar trebui să fie trăită în formă mai apropiată din partea creaturilor umane.


Doresc să împărtășim anumite mesaje trecute, care ne-au anticipat ceea ce trăim în acest moment, fiecare creatură umană.


„ÎN SPECIAL VĂ CHEM SĂ VĂ RUGAȚI ȘI SĂ POSTIȚI, SĂ DAȚI DE POMANĂ ȘI SĂ FIȚI FRATERNI. Chemându-vă la fraternitate, vă chem pe fiecare, ca luând conștiința locului care se menține înăuntrul lumii, a fiecărei țări, a societății, a fiecărui popor, să fie voce care se ridică pentru a FI O LUMINĂ DE PACE în mijlocul situației convulse pe care o trăiește omenirea în clipe de război.” Preasfânta Fecioară Maria, 10 februarie 2016


AVEȚI NEVOIE SĂ VĂ DĂRUIȚI IUBIRII DIVINE FĂRĂ OPRELIȘTI, ÎN ACEASTĂ ETAPĂ MARE PE CARE O TRANZITEAZĂ OMENIREA: ”ERA CELUI DE-AL TREILEA FIAT, ERA DUHULUI SFÂNT (vezi In 16,13)
În această Eră, diavolul bântuie de la o extremă la alta în căutarea celei mai mici ocazii de a împărăți prin diviziune, aceea ce este cauzanta căderii a tot ce e un scop bun al omului. ” sfântul Arhanghel Mihail, 5 septembrie 2019


„Avansarea războiului continuă, acela care nu se vede, acel război care a trezit momentul marii stingeri, acel război ce duce să cadă economia mondială în curând.” Domnul nostru, Isus Cristos, 22 august 2022


„Pământul se cutremură unit apei și purifică pe om, în aceasta veți vedea un mare semnal de PURIFICARE. Clipele sunt scurtate, omenirea disprețuiește apelurile naturii mutilată și în agonie.” Preasfânta Fecioară Maria, 15 octombrie 2011


„DE ACEEA ASTĂZI VĂ CHEM SĂ RECUNOAȘTEȚI ÎN CRUCEA MEA: Iubirea Mea, dăruirea Mea, jertfa Mea, dar de asemenea Milostivirea Mea infinită pentru fiecare dintre voi. Voi sunteți bijuteriile Mele prețioase de cea mai înaltă valoare. Pentru fiecare dintre voi, cei care ascultă și citesc acest Cuvânt al Meu:


PENTRU TINE, IUBIT FIU/FIICĂ,
PENTRU TINE M-AM DĂRUIT PE CRUCE,
ȘI PE TINE TE AȘTEPT ÎN SACRAMENTUL RECONCILIERII
PENTRU A TE IERTA ȘI ÎNTÂMPINA,
PENTRU CA SĂ TE REÎNTÂLNEȘTI CU MINE
ȘI SĂ TE IUBESC CU TOATĂ IUBIREA MEA DUMNEZEIASCĂ.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.