Luz de Maria, 17 Martie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
DAT LUZ DE MARIEI
17 MARTIE 2023

Iubiți copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


COPIII LUI DUMNEZEU MERG CU SCUTUL IMPENETRABIL AL CREDINȚEI (Ef 6, 16-20), SIGURI DE FAPTUL CĂ ESTE FORMAT DIN IUBIREA ȘI MILOSTIVIREA DIVINĂ.


O mulțime de creaturi umane continuă fără a crede în Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, și aceasta este marea greșeală a acestei generații.


La marginea Avertismentului, creaturile umane sărbătoresc împreună cu diavolul…


Ce vă poate aștepta, fără a vă căi și a vă converti pentru a salva sufletul?


AVERTISMENTUL NU SE GĂSEȘTE DEPARTE…. DIVAGAȚI ÎNTRE DATE ȘI NU SE GĂSEȘTE DEPARTE.


În planurile diavolului se găsește să vină să destabilizeze pe fidelii Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, pentru ca să se îndepărteze de Cristos Însuși.


Atâția copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, care acaparează locuri preferențiale în actele aluzive la diavol, fără a ști că vor ajunge să fie sclavii lor și tratați sever ca sclavi ai anticristului.


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


TRĂIȚI MOMENTE AGONICE ȘI DUPĂ AGONIE, CE SE ÎNTÂMPLĂ? Deși înainte se va ridica ursul din vizuina lui și va duce să sufere omenirea, mare zgomot va cauza în Europa și America. Ursul, care părea prudent, va scoate arsenalul lui și va surprinde.


Calmul pare să se mențină în omenire și nu priviți ce se întâmplă în frații voștri de la alte altitudini.


Îngerii Mei se găsesc mișcându-se pe Pământ (Ex 23, 20; psal 91,11), stingând minți împietrite cu dorințe de a repeta istoria lui Nero cu armament de mare putere.


Această generație va vedea o cometă că trece foarte aproape de Pământ, atât încât îl va duce să se miște.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Franța, arde din cauza propriului ei popor și din cauza acelora care din alte națiuni au venit să cauzeze confruntări.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă, economia se clatină și omenirea suferă din cauza prețurilor foarte ridicate. America suferă puternic.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă înaintea noii boli de febră ridicată, care afectează sever căile respiratorii și pielea creaturii umane va lua o culoare întunecată și se va desprinde (descoama). Vă chem să folosiți uleiul sfântului Arhanghel Mihail pe piele, planta medicinală fumărița și uleiul bunului samaritean.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru a repara, pentru a striga Milostivire și pentru ca să fiți umili și copii adevărați ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


VĂ CHEM SĂ NU AȘTEPTAȚI ULTIMUL MOMENT PENTRU A VĂ CONVERTI. Este necesară căința. Trebuie să ridicați starea spirituală pentru ca starea sufletului să fie mai asemănătoare cu Creatorul.


Ca fii ai Tatălui sunteți apărați cu Iubirea Divină Însăși. Legiunile Mele nu se vor  îndepărta de voi, mereu vă vom apăra.


VĂ CHEM SĂ PUNEȚI PE GLEZNA COPIILOR O PANGLICĂ DE CULOARE ALBASTRU CA CERUL, CU UN ICTUS, SEMNAL AL CREȘTINILOR. Căutați o medalie și puneți-o cu panglica. Vârsta pentru ca să poarte copii această medalie este de la un an înainte până la 10 ani, deși credința este infinită și dacă unii de vârstă mai mare doresc să folosească ictusul, îl pot folosi. ACEASTA VĂ VA MENȚINE PROTEJAȚI DE DUHURILE RELE.


Sunteți binecuvântați, înainte fără temeri. Credința este indispensabilă.


Vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT


Ictus = pește, în greacă. Creștinii au voit să semnifice în mod voalat inițialele denumirii complete ale Lui Isus din Nazaret: Isus Cristos, Fiul al Lui Dumnezeu, salvator.


COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


A merge pe calea strâmtă nu este ușor, dar da, știm că nu suntem abandonați pentru că Ajutorul Divin este cu noi.


Sfântul Arhanghel Mihail ne pune înaintea unei panorame foarte serioasă, la care, ca omenirea, pătrundem. Suntem înaintea unei crize economice mondiale și aceasta va duce la creșterea de tot ceea ce este pentru noi de primă necesitate și foametea crește. Clima a devastat pământurile destinate pentru semănare în diverse țări prin toată lumea.


Profețiile se îndeplinesc și trebuie să le cunoaștem pentru a ne da seama de faptul că Cerul vorbește și trebuie să-l ascultăm.


„Omul are încredere în economie pentru siguranța lui și uitați că Eu sunt cine aprovizionează… Economia va cădea într-o gaură profundă și omul de puțină credință se va cutremura până la uluire și mai departe.” Domnul Isus Cristos, 11 februarie 2013


„Sărmani copii, aceia care înaintea banului cad în genunchi! Înaintea căderii acestuia, de formă irecuperabilă în toată lumea, va fi ca un joc de domino, în care banul se va prăbuși fără ca să o puteți limita. Voi, copiii Mei, veți privi cu uimire cum destui frați de-ai voștri vor fi pradă a bolii din lipsa de putere economică și diavolul va profita de acest moment, vă va oferi comoditate în schimbul sufletelor voastre. Va fi când legiunile maligne iau trupurile acelor copii ai Mei care se vând pentru ban, fiind persecutați de cei care înainte au fost frații lor. RUGAȚI-VĂ CU CREDINȚĂ ÎNAINTE CA ACEASTĂ PROFEȚIE SĂ SE ÎNDEPLINEASCĂ.” Preasfânta Fecioară Maria, 5 aprilie 2016


„Va apărea o cometă care va convulsiona toată omenirea. Voi mențineți-vă în căminele voastre. Să aveți pregătită aghiazmă, fie ca în toate căminele să existe o Biblie și în cămine să dedicați un loc în casă pentru a pune un mic altar cu imaginea Preasfintei Mele Mame și un crucifix și să consacrați căminul la Sfânta Mea Voință pentru ca astfel Eu să vă pot proteja în clipele necesare.” Domnul Isus Cristos, 30 aprilie 2015


ESTE NECESAR CA POPORUL REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, SĂ ÎNȚELEAGĂ CĂ ACEST MOMENT ESTE DECISIV și de aceea cel rău folosește toate dibăciile pe care le are în armele lui mârșave, pentru a murdări mintea copiilor Lui Dumnezeu. Pe aceia pe care îi găsește lâncezi în credință, îi provoacă să cadă în acte nefaste și astfel, îi pune cu mai mare ușurință în lanțuri pentru a fi sclavii lui.” Sfântul Arhanghel Mihail, 30 aprilie 2019


„Poporul Meu iubit, veți suferi înaintea foametei ireversibile de resurse naturale, veți suferi pe tot Pământul din cauza faptului că toată economia se va opri, din cauza planului gestat încă de odinioară de grupurile care preced anticristul.” Domnul Isus Cristos, 14 aprilie 2016


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.