Melding om Askeonsdag 2023

_______________________________________________________________

MELDING MOTTATT ASK ONSDAG

22. februar 2023

Korset har dukket opp. St Peter og St Paul står på hver side av korset og de syv erkeenglene er over korset. Korset åpner seg og et vakkert sterkt lys kommer fra korset og danner en gate.

Erkeenglene kommer og St Michael er i sentrum. Erkeenglene er tre på hver side. St Peter og St Paul kommer frem og korset åpner seg. Jesus og Maria kommer gjennom korset.

Den velsignede treenighet — Far og Den hellige ånd svever over Jesus og Maria. St Joseph er også hos Vår velsignede mor. De ser ut til å være kledd i hebraiske klær. De kommer frem. Jesus kommer frem. I navnet til Faderen og Sønnen og Den Hellige Ånd +.

Jesus: “Jeg hilser alle mine barn over hele verden.”

“I dag er en stor festdag for to av de store apostlene i Den hellige moder kirke – St Peter og St Paul.”

«Som du vet, slik du føler og ser, går menneskeheten lenger og lenger inn i mørket, glemmer hva menneskeheten er, glemmer Meg, deres Skaper og Frelser. Hvor trist det er å se mange barn som har glemt Meg og plassert Meg til side, søker verden og dens fristelser, i stedet for å søke Meg og Frelse.»

“Verdens ledere er uvitende om den virkelige sannheten fordi det menneskeheten ser på TV bare er en del av sannheten fordi det meste er skjult for mennesket – og det er grunnen til at menneskeheten fortsetter å gå videre nedover veien mot avgrunnen.”

«Mine barn, mine barn, hva må jeg gjøre med menneskeheten for å vekke ham fra dvalen? Jeg og min aller helligste mor og englene og de hellige har levert til verden tusenvis av tusenvis av budskap i løpet av de siste hundre årene eller så – men menneskeheten er tåpelig – han legger himmelens gaver til side og velger de tingene som tar dem bort fra Meg – fra sannheten.”

“Mine barn, siden dere ikke vil lytte til Våre stemmer, etterlater dere Meg ikke noe annet alternativ enn å sende menneskeheten en forferdelig advarsel – en advarsel som vil komme fra himmelen – ildene fra himmelen. Og denne ilden vil rense menneskeheten, og forhåpentligvis åpne opp hjertene som har lukket seg for Mitt kall.»

“Denne advarselen vil bli vitne til av alle barn. Det vil ikke bare være i ett land, men hver nasjon vil komme under dette åket og vil bli vitnet av alle. Dette kommer i år. Dette er bare en av straffen for verden, men det vil være mange flere som vil nå mange nasjoner på jorden. Det blir vulkanutbrudd og store forstyrrelser. Nasjoner vil bli sjokkert over det ytterste av straffen som vil komme.»

Europa vil bli dratt inn i krig og det samme vil Asia. Også Canada og også Australia vil bli trukket inn i krigføring uventet fordi Kina vil invadere mange nasjoner på grunn av deres store hær på 200 millioner menn og kvinner.»

Russland vil også være årsaken til menneskets ødeleggelse, men Russland vil bli overrasket over å høre at Kina vil angripe det. De europeiske nasjonene må derfor forberede seg langs grensene til den russiske nasjonen . Landene som vil bli angrepet vil være de landene som er i nærheten. Frankrike vil bli immobilisert, mer av seg selv i stedet for land som angriper det.»

“Revolusjonen vil ramme Frankrike, og Min store soldat og monark vil komme for å forsvare nasjonens sannhet.”

«Be kjære barn fordi Midtøsten er klar til å blusse opp og atomvåpenet vil bli brukt. Menneskeheten tror at disse våpnene ikke vil bli brukt, men Russland og Kina har andre design og Amerika vil bli invadert av Kina og Russland

California vil synke i havet veldig snart, og i løpet av kort tid vil mange mennesker gå bort og komme til sin dom fordi menneskeheten har glemt hvorfor de ble skapt. Det er så trist mine kjære barn.”

Libanon vil igjen være et konfliktland, men senere vil St Charbel redde den nasjonen.”

«Be kjære barn for de afrikanske nasjonene. Selv om de er fattige – men de vil bruke armene sine til å kjempe mot hverandre.»

“Be kjære barn for Sør-Amerika, for mange nasjoner har glemt Meg og de vil betale prisen.”

«Hva kan jeg si til barna våre? Min Far i himmelen og vår Ånd er ivrig etter å redde våre barn, og Min aller helligste mor som har misjonen og går over hele verden, skal fortsette å reise til mange land for å redde våre barn, men våre barn har glemt oss. Derfor ber jeg dere, Å barn, ta opp kjærlighetsperlene til Min aller helligste mor og be dem inderlig slik at barmhjertighet vil bli gitt til menneskeheten.»

«I år er året for den store straffen. Dette vil skje om kort tid, og etter dette, hvis menneskeheten forblir i søvn, vil den store advarselen og straffen komme til verden.»

«Be for Francis fordi han søker å reise til Russland, men det er falske intensjoner. Han trenger dine bønner kjære barn.»

«Jeg elsker dere Mine kjære barn, og jeg velsigner dere på denne festdagen. I dag er en veldig viktig festdag.”

«Jeg elsker dere kjære barn, og jeg velsigner dere og gir dere styrke. Husk å be i fastetiden og be Min Far i himmelen om nåde slik at Den Hellige Ånd vil komme ned over menneskeheten og styrke dem.»

«Jeg velsigner dere, mine barn. I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen +.”

“Jeg velsigner deg. I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen +.”

Vår hellige mor går frem. Hun ser vakker ut med et trist smil.

Guds mor: «Jeg hilser deg. I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen +.”

«Som du vet, min guddommelige Herre, har Jesus Kristus gitt menneskeheten de retningene de trenger fordi verden går lenger inn i mørket. Menneskeheten har glemt sin Gud. Det er på tide at menneskeheten våkner, fordi den evige Fader kommer til å vekke menneskeheten med et sjokk, slik at de skjønner at Gud er Gud.»

“Jeg vil ikke snakke så mye i dag fordi Min Sønn har fortalt menneskeheten hva som kreves. Ting kommer til å endre seg veldig drastisk.”

Både Jesus og Maria ser seg rundt. St Joseph er der sammen med englene og erkeenglene.

“Tiden er veldig kort for menneskeheten, derfor mine barn, dere må tenke seriøst på alt dere gjør og vi elsker dere veldig høyt. I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen +.”

“Gå i min fred.”

Både Jesus og Maria glir tilbake mot Det hellige kors.

Englene sang mens Jesus og Maria og den hellige treenighet vender tilbake mot Det hvite kors.

I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen +.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.