Luz de Maria, 12 Aprilie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
12 APRILIE 2023

Copii iubiți,


VIN CU IUBIREA MEA SĂ VĂ PREDAU MILOSTIVIREA MEA ÎN ACEST MOMENT.


Ați trăit comemorarea Pătimirii, Morții și Învierii Mele și v-ați îndreptat spre calea Milostivirii Mele.


SUNT MILOSTIVIREA INFINITĂ, deși aceasta nu vă dă dreptul să gândiți că Iubirea Mea nu este totodată Dreptate, dimpotrivă, aș fi un judecător nedrept (psal 11, 7).


A asculta numai despre Milostivirea Mea infinită umple inima de bucurie, dar acum este momentul ca să aveți claritate că există binele și există răul (Gen 2,9; Deut 30, 15-20) și datorită acestuia sunt Drept Judecător. Dacă v-aș vorbi numai de Milostivirea Mea nu v-aș iubi cu Iubire Veșnică.


A VĂ SCHIMBA ESTE ÎN FIECARE DINTRE VOI, A VĂ TRANSFORMA, A VĂ CĂI ȘI A STRIGA MILOSTIVIREA MEA.


Nu fac diferențe pentru a revărsa Milostivirea Mea pentru toată omenirea. Toți copiii Mei au în fața lor Iertarea Mea și Milostivirea Mea. Pentru aceasta trebuie să fiți dispuși să schimbați înfăptuirea și acțiunea voastră, forma voastră de a privi aproapele și purtarea voastră cu fratele.


Sufletele care se dispun să recunoască păcatele lor, greșelile lor provenite din egoul uman și fac propunere fermă de îndreptare, le ascult imediat și legiunile Mele de îngeri merg să-i protejeze pentru ca să pătrundă în Milostivirea Mea Divină.


Îi chem pe copiii Mei să se depășească în spirit pentru ca să vă adânciți în Darurile și Virtuțile pe care le dă Duhul Sfânt, dacă sunteți creaturi cu duhul înnoit.


Izvorul inepuizabil al Milostivirii Mele este iubirea și așa doresc, ca să fiți iubire pentru ca să ajutați marea suferință a omenirii fiind chibzuiți.


Aceia dintre copiii Mei care gândesc că nu pot fi Drept Judecător sunt cei care continuă făcând uz de liberul lor arbitru, în ciuda faptului că cunosc Legea Lui Dumnezeu.


Iubiți copii ai Inimii Mele, rugați-vă, vă chem să fiți iubire, să iertați și să dați iubire.


Copii iubiți, rugați-vă pentru omenire, rugați-vă, rugați-vă cu mărturia.


Copii iubiți,


Doresc să-Mi aduceți egoul uman pentru că Eu să-l modelez în Iubirea Mea.


Doresc să mortificați voința umană și să o predați în Crucea Mea de glorie și maiestate.


Vă binecuvântez și vă iubesc.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților, Domnul nostru, Isus Cristos, ne cere să Îi ducem egoul nostru uman și să permitem să fie șlefuit de El. Ce facem pentru a ne apropia de Milostivirea Divină este cea mai mare binecuvântare și ocazie pe care o avem noi, creaturile umane.


Să ne amintim:


„Copii, voi întâmpina pe toți care se apropie de Mine cu o inimă chinuită de remușcări și umilită. De acolo urgența constantelor Mele mesaje, alertându-vă despre evenimentul acestei generații, pentru ca să vă căiți și să pătrundeți în Iubirea Mea și Milostivirea Mea prin iubirea cu care Mă priviți.” Domnul nostru, Isus Cristos, 13 ianuarie 2016


„Nu închid Milostivirea Mea copiilor Mei care se căiesc, celor care caută cum să iasă din păcat și strigă pentru a se întoarce la calea de Mântuire. Împărăția Mea nu are sfârșit, se găsește înaintea voastră pentru ca să intrați în Casa Mea și să rămâneți în act constant de fuzionare cu Mine, dându-vă și dându-Mă vouă pentru ca să fiți mărturiile Mele vii pe Pământ.” Domnul nostru, Isus Cristos, 4 februarie 2016


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.