De Grote Geestelijke Oorlog

______________________________________________________________

______________________________________________________________

 

Christus’ Boodschap aan een Volwassen Mysticus op 8 Januari 2017 

(Bewerkt voor Beknoptheid)

 

God schiep je naar Zijn beeld om goed en kwaad, goed en fout te begrijpen, en te kiezen tussen Hem en Satan — Hemel en Hel.

Christus vraagt zich af: “Zal er geloof zijn als ik terugkeer naar de wereld?” Zijn moeder leidt de Final Battle tegen de Fallen Angels, die de wereld rondsnuffelen om zielen tot slaaf te maken en naar de hel te slepen.

De oorlogvoering zal zijn hoogtepunt bereiken wanneer De Antichrist wordt onthuld. De slagvelden zijn klaar voor de grote botsing tussen hemel en hel. Mijn vijand zal Mijn Kerk plunderen, omdat de Rook van Satan het Vaticaan is binnengedrongen om Mijn schapen te misleiden en uiteen te drijven. Bid voor de paus, die Mijn Kerk misleidt, om te ontsnappen aan Satan.

De Nieuwe Wereld Orde heeft zich verzet tegen het presidentschap van Trump en zal Amerika betrekken bij de dreigende Wereldoorlog III voor het debuut van De Antichrist.

Mijn moeder heeft een plan met twaalf mannen uit twaalf landen om een leger te leiden om De Antichrist uit te dagen, terwijl hij tevoorschijn komt om de mensheid te regeren.

______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.