Petrus Romanus, 23 April 2023

_______________________________________________________________

Ik groet u. Vandaag kom ik u en de Heilige Moeder Kerk kennis laten maken met een nieuwe feestdag, genaamd:

JEZUS DE MESSIAS, KONING DER KONINGEN, DE WEG NAAR HET NIEUWE HEILIGE TIJDPERK.

En ik zegen het. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen + .

Ik zal elke ziel die binnen 48 uur sterft, redding schenken. En degenen die naar het vagevuur gaan, ik beloof snelle vrijlating voor degenen die hun ziel moeten reinigen – en alle baby’s die worden verwekt, toegang tot de hemel om in het koor van engelen te zijn. En ze zullen die moeders helpen die hen in de steek laten. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen +

Ik weet dat het moeilijk is geweest voor u en veel van Onze kinderen, omdat u de dupe van de wereld bent, omdat u de zielen bent die eerherstel bieden voor de zielen die Gods zijde hebben verlaten en die zielen die de aardse weg hebben gevolgd, maar Mijn Heilige Wil vergetend, die is om de hele mensheid te redden.

Vandaag kom Ik als de Paus van al Mijn kinderen in het licht van de Laatste Paus van de Heilige Moeder Kerk. Mijn kinderen, terwijl ik de wereld rondkijk, zie ik de mensheid in grote duisternis die hen zal leiden naar de afgrond die wijd open is. Ik spreek momenteel met andere bevoorrechte zielen. De meesten zijn gestopt met het geven van openbare boodschappen, op enkelen na, maar Ik heb hun stem nogmaals geopend om Mijn Pleidooi met de mensheid te herhalen voordat Ik de deur sluit en Mijn Rechtvaardige Hand over de mensheid zal komen.

Een deel van My Justice is al gevallen, zoals je kunt zien, door de vele tornado’s die de VS raken . Maar veel landen zullen veel van de komende kastijdingen krijgen, te beginnen in de landen van het Midden-Oosten . Soedan is begonnen, maar de buurlanden Algerije, Egypte, Libanon, Israël en Palestina, Iran en Siberië, Arabië en Jordanië, Marokko en nog veel meer zullen een grote straf krijgen – aangezien veel landen in het Midden-Oosten van plan zijn Spanje binnen te vallen en Frankrijk .

Ik vraag de Europese naties om voorbereid te zijn, want Rusland is van plan om het vrije Europa binnen te vallen tot verbazing van veel leiders.

Engeland, dat het feest van de kroning van koning Charles voorbereidt; wees voorbereid Mijn kinderen, het zal het begin zijn van grote beproevingen voor deze natie. Alle koninklijke huizen van de wereld moeten zich voorbereiden, aangezien er grote kastijdingen over hun landen komen.

De landen nabij de grens met Rusland moeten zich voorbereiden, en president Poetin moet de agressie tegen het land Oekraïne stoppen en zijn besluit om Europa binnen te vallen terugdraaien, want er komt een grote straf over Rusland, want hun bondgenoten, China, zullen dat doen. helpen in eerste instantie alleen – maar zullen Rusland aanvallen.

Bid lieve kinderen, want er zal een grote kastijding in de wereld komen door een komeet – ook al willen Rusland en China een deel van Europa en India vernietigen , wat veel leed zal veroorzaken voor de Aziatische landen.

Australië, je wordt aangevallen vanuit China, en je moet nu je vizier verhogen om je marine en leger op te bouwen. U gelooft dat de VS u te hulp zullen komen – maar u gelooft in een mythe dat – dat is mogelijk, maar in feite is het dat de VS zullen worden aangevallen via Californië en Hawaï – en het is zeer binnenkort, want Italië zal worden overgenomen zeer spoedig.

Mijn kinderen, Mijn kinderen, ik smeek jullie om heel goed te luisteren, want de Draak en de Beer hebben plannen om de hele wereld over te nemen en voor een korte tijd zal het de boze laten domineren, maar het is door de machtige hand en gebeden van Mijn Laatste Plaatsvervanger en de Lijdende Kerk dat Mijn Overwinning snel en verwoestend zal zijn.

De boosaardige vlag van het communisme zal zeer spoedig verbranden en de vlag van Mijn Heilige Plaatsvervanger en de Kerk zullen domineren.

Ik vraag alle kinderen van de wereld die Mijn Stem horen om elke dag 3 Weesgegroetjes te bidden voor de Triomf van Mijn Heilige Moeder over de demonen en hun zwakheid nu.

Bid, Mijn kinderen van Japan, want er komt een grote verwoesting over jullie land. Wend je tot Mij zodat Mijn Barmhartigheid alle mensen zal overspoelen. De reden hiervoor is dat de mensen Mij en Mijn Heilige Moeder Maria terzijde hebben geschoven. Wend u nu tot ons terwijl u nog de tijd heeft. Ik hou heel veel van je.

Lieve kinderen van Amerika, ik vraag een ieder van jullie om te bidden omdat ik meer dan 100 zieners naar jullie land heb gestuurd. Luister nu naar ze. Ik zegen jou.

Aan de kinderen van Zuid-Amerika, jullie landen lijden nu omdat velen zijn afgedwaald en hun geloof zijn vergeten. Richt je pad naar het Licht terwijl je nog tijd hebt.

Brazilië en Argentinië, geef je geloof niet weg, maar geloof in Gods goedheid. Bid, Mijn lieve kinderen, want grote golven komen heel snel naar jullie kusten als een asteroïde de oceaan zal raken en grote vernietiging zal veroorzaken.

Mijn kinderen van Australië, jullie hebben nog steeds jullie harten gesloten, maar binnenkort zal dit veranderen omdat jullie met meerdere kastijdingen zullen worden geslagen.

Sint Andronicus, is de heilige voor bisschoppen

Uw Heilige Moeder zendt een speciale zegen. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.+

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.