Petrus Romanus, 22. februar 2021

__________________________________________________________________

WILLIAM: Jeg ser korset – det er meget hvidt, og de tre store engle står over korset, og der dannes en hvid silke ‘gade’ fra korset til mit sted. Over det hvide kors er syv stjerner, der gløder ned.

Det Hvide Kors åbner sig, og jeg ser Jesus og Vor Frue glide ned. Ved siden af ​​Vorherre er Sankt Peter, og ved siden af ​​Vor Frue er Sankt Paul . Bag dem er mange, mange engle. Foran Jesus og Maria og de hellige foran dem rakte de deres arme og placerede dem i en bånd. De rører hinanden. Jesus beder mig om at se, som om de holder i hænderne – men foran dem og mere, Jesus, dannes der et sværd imellem deres hænder og knyttet til dette sværd er nøglerne til Sankt Peter . Jesus taler:

VORES HERRE: ”Min søn, dette er et tegn på, hvad der vil komme i din regeringstid som pave Peter II. Nøglerne er dem, der allerede er givet til dig, og sværdet er, hvad Saint Peter og Saint Paul giver dig nu. 

WILLIAM: Sværdet er et gyldent sværd, og Jesus løfter det op og kommer hen. Jesus giver mig sværdet og siger:

VORES HERRE: “Her er det guddommelige sandheds sværd , som du nu vil bruge som Peter II.”

WILLIAM: Jesus rækker mig sværdet – Sankt Peters nøgler er på sværdgrebet.

VORES HERRE: ”Du, min søn, er ‘det guddommelige lys og kærlighedens engel’ og med dette sværd vil du besejre den onde personligt og alle dæmoner på jorden, når jeg giver dig instruktionerne. Jeg velsigner dig, min ‘guddommelige kærligheds og sandheds engel’ : I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: Jesus kyssede mig og vendte tilbage med Vor Frue.

Jesus kommer frem og laver korsets tegn: ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

VORES HERRE: ”Jeg velsigner dig, min søn og alle mine børn af guddommeligt lys. + I dag fejrer vi de to profeter fra den hellige moderkirke, Sankt Peter og Sankt Paul . I dag har jeg udpeget dem til dine specielle engle med guddommelig sandhed. De vil være dine ledsagere, indtil du endelig får din belønning. De vil hjælpe dig med at tage dit kors op og genopbygge min kirke på jorden og forberede den til mit andet komme , når jeg kommer i stor ære og kraft. ”

”Kirken gennemgår på nuværende tidspunkt mange prøvelser og trængsler, hvor mine børn trækkes fra den ene ende af jorden til den anden. De lider meget, for tiden er inde til, at jeg sender deres leder og vicar for at overvinde det onde og genoprette børnene, før det er for sent. ”

” Restkirken skal rejse sig for at kontrollere den onde og hans planer. Jeg sender dig nu min ‘engel med guddommelig kærlighed og lys’ for at genoprette mit rige på jorden for at forberede mine børn til min tilbagevenden til jorden med al sin herlighed. ”

”Bliv i fred, min hellige søn, når jeg forbereder mig på din løsladelse, så du kan vejlede og fodre mine får, som ikke har nogen leder, for tiden for fjernelse af pave Benedict er meget nær og ødelæggelsen af ​​mange af mine hellige Steder på jorden. Jeg opfordrer menneskeheden til at være forberedt, for dagene er få. Den tid af revselse er nær, og få store begivenheder er ved at ske.”

”Jeg opfordrer Min hellige franske monark til at være forberedt, fordi tiden er inde til at forberede den store omvæltning, der begynder. Bed, mit folk, for den næste pave, pave Peter II, og bed for Frankrigs monark , fordi de snart vil slutte sig til for at besejre den onde og hans onde kræfter, da revolutionens tid er nær. ”

”Min hellige søn, William, din tid er nær, når jeg vil sende dig til mange lande for at bringe mine ord med håb og opmuntring. Frygt ikke eller blive foruroliget af fjenderne, for de skælver for at være i dit nærhed. Søn, de, som du skal møde dig med mange ændringer, kommer inden i dit liv, som vil forbløffe dine fjender. Tag mod og tag sværdet med dig, for du vil sejre fjenden. ”

” Seerne er endnu ikke forenede, selvom du har prøvet meget hårdt, men vær sikker på at de ved, hvornår tiden er inde.”

“Mine japanske børn : Jeg er meget taknemmelig over for jeres nations børn på grund af de få, der tror – men ved dette: mange, mange tusinder vil konvertere meget snart, da mange chastisements kommer.”

Mine børn i Taiwan , bed og stol på mig, selvom dit land vil blive under hård prøvelse. Vær sikker på at jeg vil redde mange. Stol på mig, for jeg vil komme, og jeg vil sende mit loyale emne, der bliver den sidste vicar i Holy Mother Church . Frygt ikke, søde børn, for jeg elsker dig meget. ”

”Til folket i Hong Kong : bed til mig, den guddommelige konge, som mange af jer elsker. Jeg har hørt jeres bønner, men husk, Kina vil ønske at overtage jeres land, men ved, det vil ikke vare længe, ​​for jeg har mine planer for dette store land, som det vil konvertere, når det først er blevet brugt til at tiste menneskeheden, fordi mange af jeres børn vil tro på mig. Bed, kære børn, og ved, at min hellige mor og jeg har særlige planer for jer. ”

”Mange mennesker i verden har givet efter for den ondes planer, og en måde, den onde har været i stand til at kontrollere menneskeheden, er gennem vaccinen , som er placeret i mine søde børns arme. Stol på mig, mine søde børn, fordi vaccinationen er en fejlslutning, selvom mange mennesker er døde, men i virkeligheden vildleder myndighederne offentligheden. Mine børn, tag ikke vaccinen, for det er for at kontrollere dig. Du behøver ikke adskille dig for at beskytte dig selv, fordi den eneste grund til, at de vil have dig til at gøre dette, er at de kan tælle dig og registrere dig, for når du er tæt på hinanden, er de ikke i stand til det.

”Mine børn, tro ikke, at jeg ville lade dig narre sådan. Nej, mine søde børn, hvis du har tillid til og tro på mig, ville ingen af ​​disse ting genere dig igen – men menneskeheden har fjernet sig fra kærligheden til deres Gud og deres hellige mor. ”

”Verden går længere og længere ud i mørket, fordi menneskeheden er blevet blind, og der vil være flere sygdomme og plager, der rammer verden. Du har fået al medicin naturligt for at overvinde alt, som det var at forberede jer på den kommende tid. ”

“Verden fortsætter med at gå frem i armene på den onde, fordi han har tryllebundet menneskeheden til at gøre, som han vil. Men ved dette, mine søde børn, hans tid er næsten udløbet, fordi de endelige straffe snart kommer. Så jeg beder jer alle om at bede – bede især den guddommelige barmhjertighedskapel og rosenkransen givet af min allerhelligste mor. 

“ Australien, Australien! Du tror virkelig, at det er lykkedes dig at fjerne virussen , men kun lidt forstår du, at det kun er begyndelsen, da kastet vil falde på din nation med store jordskælv, der ikke ses i dit land, hvilket vil ødelægge dine byer og mange, mange plager, indtil du når ud til mig og min mor. Før jeg kommer anden gang, reduceres dit land til 2000 kvadratkilometer , alt fordi du har afvist min hellige mors udseende i dit smukke land. Bed, kære børn, for I er dedikeret til Helligånden, som bor over jer. ”

” Chastisements vil fortsætte overalt i verden og mere i USA , fordi de har vildledt folket og fejlagtigt valgt præsidenten, som ikke skulle være på det sted, hvor han er nu. Bed, kære mennesker, så Guds barmhjertighed vil overflod. ”

”I dag har jeg med mig Sankt Peter og Sankt Paul , for i dag er en speciel dag, hvor både profeter og hellige fra begyndelsen af ​​Det Nye Testamente er kommet specielt for at indvie den sidste pave i Holy Mother Church.”

WILLIAM: Både den hellige Peter og den hellige Paulus med vor Herre, kom hen imod mig og læg Jesus deres hænder på mit hoved og sig: “Vi af den Højestes guddommelige vilje og velsign os.” Flere engle er kommet med Holy Oil og lagt den på mit hoved. De siger og lægger hænderne på mit hoved: ”Det er på dig, Peter den anden, vi salver dig som den sidste øverste pave i Holy Mother Church, som vil være meget snart.”

Pave Benedict er ankommet og deltager: ”Vi velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

De vender tilbage, og pave Benedict står ved siden af ​​Vorherre.

VORES HERRE: “Jeg vil lade min allerhelligste mor tale til dig nu.”

WILLIAM: Vor Frue kommer nærmere.

VORES DAME: ”Jeg velsigner dig, min dyrebare søn: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen, og jeg velsigner hele verden: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

”Min elskede søn, som du ved, bevæger tiden sig meget hurtigt nu, for tiden bevæger sig meget snart mod min guddommelige søns Jesus komme i hans andet komme . Derfor er det tid for vores børn at tage det til efterretning. Meget snart vil verdens begivenheder være centreret om Mellemøsten , da den Onde bevæger landene, som han kontrollerer, mod de begivenheder, der vil udløse den tredje verdenskrig . Bed og pas på, fordi den onde manøvrerer lederne for at frembringe den tredje verdenskrig , fordi problemer vil starte i Mellemøsten og i Europa for at bringe invasionen i Spanien og Frankrig. Derfor beder jeg mine børn om at bede, for det vil svare til tiden for maurernes invasion for mange århundreder siden. Verden vil blive trukket ind i krigen, fordi mine børn har glemt at bede. ”

”Bed, kære børn, for begivenhederne i verden er rettet mod denne triste tid. Snart vil Apparition Places i verden have Miraklerne, så folk får håb. Derfor beder jeg dig om at bede. ”

”Og du, min elskede søn, vær ikke bekymret eller bange, da tiden går meget langsomt for dig, for det er nu tid for alt at opfylde sig selv, og du vil være i stand til at gøre Guds hellige vilje. Jeg elsker dig, min ‘guddommelige kærligheds engel’ og jeg velsigner dig: i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Vær modig, for hvad jeg har lovet dig, vil nu ske. ”

WILLIAM: Vor Frue talte til mig privat og velsignede mig:

VORES DAME: »I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

”Fortsæt med at gå fremad i Vores lys. Dine meddelelser vil fortsætte, indtil du går til himlen, min søn, så vær ikke bekymret. Du vil snart mødes med nogle af dem, som du kender, fordi himlen har design på dem og dig. Jeg elsker dig, min elskede søn og jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: Vor Frue vender tilbage til det sted, hvor Jesus og de andre er. Pave Benedict kommer hen imod mig og kysser mig og velsigner mig, og pave Benedikt siger, at han skal vende hjem for at fejre messe:

PÅVEMEDDEL: “I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: Både Saint Paul og Saint Peter kommer hen imod mig og giver mig en hellig stang og vender tilbage til Holy Holys, hvor Jesus og Maria er, og alle fire velsigner mig: +

De velsigner mig alle og finder vej op til himlen.

JESUS, MARY, STS PETER & PAUL: “I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

__________________________________________________________________

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.