Opozorilo slovenskim govorcem

______________________________________________________________

Lep pozdrav

Moja najboljša prijatelja sta Arabec in Žid, sem rimokatolik, vera med mano in njimi nikoli ni bila težava, in verjamem, da ljudje na splošno sledijo religiji svojih staršev.

Sveti Duh je komuniciral z mano v govorjenem angleškem jeziku, preko telepatije in notranjih lokacij. Prosil me je, naj napišem opozorilni paket o prihajajočem opozorilu in osvetlitvi vesti v štirih jezikih: angleščini, portugalščini, španščini in francoščini. Te pojave bo doživela vsaka oseba razumne starosti ne glede na njihovo vero. Zagotovo boste doživeli pojave in Sveti Duh me je prosil, da vam jih najamem.

Sledi nekaj pomembno izvleček MARIJINEGA sporočila preroku ENOCH 3. marca 2021. MARIJA JE KRISTUSOVA MATI.

“Otroci moji, še enkrat vas opominjam: pripravite se na prihod Opozorila, ker je blizu, veliko bližje, kot si mislite. Moje srce trpi, ker vidim, da velika večina človeštva ni pripravljena; Ta veliki dogodek bo popolnoma spremenil razumevanje, ki ga imajo mnogi o duhovnem življenju. Človeštvo bo vstopilo v stanje ekstazi, ki bo trajalo od petnajst do dvajset minut vašega zemeljskega časa, v katerem vam bo prikazano stanje vaše duše tako do Boga kot do vaših bratov.”

“Vsak smrtnik bo sodil, samo moji majhni, ki nimajo razuma, bodo izjema; Vse bo sodilo celo vaše brezhibane besede. Kako žalostno se počutim, ko vidim, da bo veliko duš večno umrlo zaradi težnosti njihovih grehov. Zato, očka, prosim vas, da ste duhovno pripravljeni, da boste lahko preneseli ta test, ki bo odprl vaše razumevanje in znanje o obstoju večnosti in Boga.”

“Otroci moji, že ste v časih teme, kjer morate moliti jutro in noč, ker vas sile zla napadajo. Če vi, mali moji, ne odženete teh napadov, tvegate, da boste padli v pasti in prevarami mojega napadalca, ki vas bo duhovno oslabil in ločil od Boga, nato pa vam ukradel dušo.”

____________________________________________________________

This entry was posted in Slovenščina and tagged . Bookmark the permalink.