Varoitus suomenkielisille

______________________________________________________________

Terveisiä

Kaksi parasta ystävääni ovat arabi ja juutalainen, olen roomalaiskatolinen, uskonto ei ole koskaan ollut minun ja heidän välinen ongelma, ja uskon, että ihmiset yleensä noudattavat vanhempiensa uskontoa.

Pyhä Henki on kommunikoinut kanssani puhutulla englannilla telepatian ja sisätilojen locution kautta. Hän pyysi minua kirjoittamaan varoituspaketin tulevasta omantunnon varoituksesta ja valaisemisesta neljällä kielellä: englanniksi, portugaliksi, espanjaksi ja ranskaksi. Nämä ilmiöt koetaan jokaisella päättelyikäisellä ihmisellä heidän uskonnostaan riippumatta. Tulet varmasti kokemaan ilmiöt, ja Pyhä Henki pyysi minua ilmoittamaan niistä sinulle.

Se seuraa joitakin asiaankuuluvia otteita MARY: n sanomasta profeetta ENOCH: lle 3 maaliskuuta 2021. MARY on Kristuksen äiti.

“Lapseni, muistutan teitä jälleen: valmistautukaa varoituksen saapumiseen, koska se on lähellä, paljon lähempänä kuin luuletkaan. Sydämeni kärsii nähdessään, että ihmiskunnan valtava enemmistö ei ole valmistautunut; Tämä suuri tapahtuma muuttaa täysin ymmärryksen, joka monilla on hengellisestä elämästä. Ihmiskunta astuu ekstaasin tilaan, joka kestää 15-20 minuuttia maallisista ajastanne, jolloin teille näytetään sielunne tila suhteessa sekä Jumalaan että veljiinne.”

“Jokainen kuolevainen tuomitaan, vain minun pikkuiseni, joilta puuttuu järjen käyttö, ovat poikkeus; Kaikki tuomitaan, jopa joutilaat sanasi. Kuinka surullista onkaan nähdä, että monet sielut menehtyvät ikuisesti syntiensä vakavuuden vuoksi. Siksi, pikkulapset, pyydän teitä olemaan hengellisesti valmistautuneita, jotta kestätte tämän kokeen, joka avaa ymmärryksenne ja tietonne ikuisuuden ja Jumalan olemassaolosta.”

“Lapseni, olette jo pimeyden aikoina, jolloin sinun täytyy rukoilla aamuin yöhön, koska pahuuden voimat hyökkäävät kimppuusi. Jos te, pikkuiset, älkää torjuko näitä hyökkäyksiä, olette vaarassa joutua vastustajani ansoihin ja petoksiin, jotka hengellisesti heikentävät teitä ja erottavat sinut Jumalasta ja sitten varastatte sielunne.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.