Petrus Romanus, 23 Mei 2021

________________________________________________________________

Bericht 828 – 23 mei 2021 | Kleine kiezelsteen (littlepebble.org)

ONZE HEER: “In de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen.”

‘Ik groet je, mijn geliefde zoon, die binnenkort plaatsvervanger van mijn huis op aarde wordt. De Heilige Geest zal u inspireren om te doen in de komende maanden en jaren, voordat Hij u komt brengen naar de plaats waar de profeten zijn, in het Koninkrijk van God, want daar zult u leren wat u moet weten. , wanneer ik je terugbreng naar de aarde om de Heilige Moederkerk te leiden in haar laatste momenten, voordat ik terugkeer. “

“Bid, Mijn kinderen, voor het dogma, middelares van alle genade en medeverlosseres en pleitbezorging van mijn heilige moeder , die binnenkort moet worden verkondigd, want de overwinning van mijn heilige moeder zal spoedig werkelijkheid worden.”

“Bid, lieve kinderen, want de wereld zal zeer binnenkort in grote angst gaan, omdat een asteroïde de atmosfeer van de aarde zal binnendringen en veel leed zal veroorzaken voor verschillende naties, omdat de mensheid nog steeds niet heeft geleerd wat ik al zoveel jaren heb gevraagd, voor de mensheid om te veranderen en zich af te keren van hun zondige leven en terug te keren naar God. Bid, mijn lieve kinderen. Ik zal jullie een teken geven dat de wereld getuchtigd zal worden, omdat een teken aan de hemel zal verschijnen net voordat de asteroïde zal komen, dus wees voorbereid, lieve kinderen, want de mensheid zal niet naar Mijn smeekbeden luisteren. “

“Het is tijd voor de mensheid om te luisteren naar de stem van de Heilige Geest, die de mensheid voortdurend waarschuwt, en op zijn heilige feestdag wil Hij dat de wereld Hem aanroept, want Hij is de Liefde van de Vader en de Zoon, Jezus. Christus en Hij zoeken alleen de liefde van Zijn volk. Bid, lieve kinderen, tot de Heilige Geest, zodat de mensheid de liefde en zegeningen van God kan genieten. “

“Mijn kind, ik wil je zeggen dat wanneer je Mijn Plaatsvervanger voor de Heilige Moederkerk wordt, de allereerste handeling die je moet verrichten, is het uitroepen van een   Heilig Jaar gewijd aan de Heilige Geest, want het eerste jaar van deze regering is om wees toegewijd aan de Heilige Geest, om de mensheid voor te bereiden op Mijn Tweede Komst . Vanaf vandaag moet u zich zeven jaar wijden, de jaren ter ere van de Heilige Geest, want elk jaar zal worden opgedragen aan de zeven grote tekenen van de Heilige Geest . “

WILLIAM : Ik zie nu de Heilige Geest die op mijn hoofd rustte, door de wereld gaan en het vuur van de Heilige Geest uitstoten over de mensen van de wereld.

ONZE HEER: “In de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen. Vandaag is een heel korte boodschap, mijn zoon. Ik zal privé met je praten. “

WILLIAM : Jezus sprak tot mij en ik bedankte Hem.

ONZE HEER: “Dat is alles voor vandaag. Mijn heilige moeder en ik zullen binnenkort bij jullie terugkomen. Ik zegen 31 mei – het zal een grote feestdag zijn – en zeer binnenkort zult u de betekenis ervan begrijpen. Ik zegen je, mijn zoon: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Jezus zegende mij en komt en maakt het kruisteken op mijn voorhoofd. +

ONZE HEER: “Ik hou van je, mijn lieve engel van goddelijke liefde: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Ik hou van U, mijn Jezus en dank u en ik houd van de Heilige Geest.

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.