Petrus Romanus, 11. Kesäkuuta 2021

______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/06/12/message-830-11-june-2021/

Herramme WILLIAM COSTELLIALLE ANTAMA VIESTI perjantaina 11.KESÄKUUTA 2021

Herramme: ”Siunaan sinua, rakas pyhän sydämeni poika: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Ole rauhassa, tiedän, että kärsit tällä hetkellä, mutta ole varma, että tämä Risti jättää sinut pian, koska minulla on paljon sinun tehtäväsi. “

“Tänään on minun pyhän sydämeni juhla ja huomenna on puhtaan sydämen juhla . Siunattuja ovat ne, jotka kunnioittavat kahta juhlaa, koska heidän palkkansa on runsas, kun aika tulee. “

”Rakkaani William ja kaikki Jumalan lapset – kuten tiedätte, maailma ei ole edennyt kovin paljon pandemian takia , joka tukahduttaa kansani sieluja, koska ihmiskunta pitää tätä pandemiaa kohtalokkaana liikkeenä. Sen sijaan, että kääntyisivät Minuun, he kääntyvät tieteen merkin sijaan. Saatana muotoili tämän pandemian katumattoman sukupolven käsissä aiheuttaen kuolemia ja epävarmuutta yhteiskunnassa. Ihminen kuitenkin unohtaa, että ihmiskunnan on vain kysyttävä minulta ja se poistetaan. Mutta ihmiskunta ei ajattele Jumalaa ja käänny itsensä puoleen, mutta lopulta se aiheuttaa enemmän pandemiaa, koska Jumalan vihollinen haluaa vahvistaa valtakuntansa maan päälle ja syrjäyttää minut. “

“Annan sen jatkua, mikä poistaa paljon enemmän miljoonia, kunnes maailma tulee siihen johtopäätökseen, että kolmas maailmansota on ainoa tulos.”

“Lapseni, lapseni, heräävät, koska Saatana vetää teidät kynsiinsä, missä hän esittelee teidät Kristukseksi.”

” Lähi-itä on muodostamassa liittoa kaatamaan mikä vielä hyvää – ja se on kristillinen maailma. Yhdysvaltain presidentti Amerikan yrittää muodostaa liitto länsimaissa voittaa pahan voimat, joka esitetään maailman kommunismin .”

“Varoita poikani Venäjää , poikani, että suunnitelmana on yhdistää Kiina itsensä ja niiden kanssa liittyneiden maiden kanssa maailman hallitsemiseksi, mutta se on lyhytaikainen. Kerro poikalleni, että hänen on poistettava itsensä siitä, koska jos ei, Venäjä kaatuu, samoin kuin Kiina, verisen sodan kautta, joka lopettaa kaikki sodat ja tuhoaa monet sielut. Kerro hänelle, haluan hänen kääntyvän totuuteen. “

“Kerro presidentille (Joe Biden), että hänen on suojeltava Taiwania , koska ihmiset ovat minulta – ja suojelemaan Hongkongia , koska Silmäni on tämän pienen kansan päällä.”

”Lapseni, kolmas maailmansota on lähellä. Rukoile osallistuvien kansakuntien puolesta, mutta ymmärrä tämä, vaikka Yhdysvallat hyökätään hyvin pian, maa pysyy uskollisena totuudelle, vaikka suuri osa sen kaupungeista tuhoutuu Kalifornian mennessä mereen. Mutta Venäjän ja Kiinan joukot saapuvat Alaskan ja Meksikon kautta . He hyökkäävät Yhdysvaltoihin, mutta ei kestä kauan, että Yhdysvaltojen joukot rakentavat itsensä uudelleen ja puolustavat osavaltiota. Monet USA: n tällä hetkellä valvomista maista vetävät joukkonsa puolustamaan maitaan, koska Venäjä ja Kiina hyökkäävät Eurooppaan.ja Lähi-idässä , koska Ranska ja Espanja kantavat suuren osan Lähi-idän hyökkäyksestä. “

“Rukoile Englannin puolesta , koska se huokaa paljon kärsimystä, kun kuningatar otetaan vastaan ​​ja ihmiset surevat.”

“Rukoilkaa Australian , Indonesian ja Papua-Uuden-Guinean puolesta , koska Australia tietää, että Kiina seuraa tätä maanosaa omien etujensa vuoksi. Rangaistukset kohtaavat tämän Australian maan ja saavat apua Yhdistyneiltä Kansakunnilta. “

”Lapseni, lapseni – ihmiskunta ei todellakaan tiedä, mitä on tulossa maailmaan. Siksi pyydän kaikkia lapsiamme kääntämään kelloa taaksepäin, koska ihmiskunta on asettanut Vapahtajansa syrjään ja ihmiskunnan on käännyttävä Minuun, jotta voin pelastaa kuolevan maailman. “

“Rukoile paavi Benedictin puolesta , koska hänen aika on hyvin lyhyt. Rukoilkaa hänen puolestaan, rakkaat lapset, jotta viimeisinä tunteinaan hän tuo esiin siunatun äidin suuren dogman : Kaikkien armujen välittäjä, Lunastuskriisi ja Pyhä Edunvalvonta , koska se on tällä hetkellä erittäin välttämätöntä. “

“Rukoilkaa Etelä-Amerikan maiden puolesta , koska monia maita rangaistaan ​​uskon puutteen vuoksi ja rukoilkaa Afrikan mantereen puolesta , sillä monet kuolevat tulevina vuosina nälänhädän vuoksi .

Antikristuksen aika on lähellä, suloiset lapset, koska ennen sodan alkua maailma menee taantumaan, kun rahat pettävät, joten kukaan ei voi ostaa ja he tuovat esiin uuden rahan , joka hallitsee kaikkia Hallitukset maailmassa. Ole valmis, suloinen poika, koska menet Filippiineille ja muodostat Tosi kirkon uuden osan , koska Rooma ja Vatikaani kaatuvat. “

“Rukoilkaa, lapseni ja sinä, minun” kallioni “- pysy rauhassa, koska ristisi nostetaan hyvin pian, jotta pystyt palauttamaan osan uskosta. Älä pelkää, koska terveytesi paranee ja muutut tuottamaan hedelmää, josta olen kertonut sinulle. “

” Haluan tänään tänä suurena pyhän sydämeni juhlana siunata teitä ja niitä, joita rakastat, ja siunaan kaikkia maailman lapsia: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

“Ole rauhassa ja tiedä, että minä, Elävän Jumalan Poika, Isä, Poika ja Pyhä Henki, siunaan sinua: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.

WILLIAM : Jeesus tulee ja asettaa pyhän sydämensä rintaan. +

Herramme: ”Rakastan sinua, William: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM : Se on kuusitoista. Jeesus pyysi meitä rukoilemaan Valko-Venäjän ja Ukrainan puolesta , koska siellä alkaa kolmas maailmansota .

______________________________________________________________

NAISTEN ANTAMA VIESTI lauantaina 12.KESÄKUUTA 2021 MAARIAN IMAKULAATTISEN SYDÄN PÄIVÄ

NAISEMME: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

“Siunaan sinua, rakas poikani, tulevan poikani taloni maapallolla. Siunaan kaikkia lapsiani kaikkialla maailmassa vahvistamaan heitä tällä hetkellä: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

”Tänään, lapseni ja suloiset lapseni, on suuri juhlanpäivä, joka on omistettu Immaculate Sydämelleni , koska ihmiskunta tarvitsee tätä kauneinta sydäntä, joka palvoo Jumalaa. Rakas lapseni ja rakkaat lapseni, kuten tiedät, jumalallinen Poikani tuli eilen toimittamaan kiireellisimmän viestin. Olen tullut tänään rauhoittamaan lapsiamme siitä, että Jeesuksen sanat ovat nyt kaikkein kiireellisimpiä, koska maailma menee syvemmälle pimeyteen ja kun lapsemme poistavat itsensä jumalallisen Poikani suojelusta, minä, Jumalan Äiti ja Jumalan lapset. , tule turvaamaan sinut, koska Kaikkivaltiaan Jumalan siunaukset ovat kaikkein kiireellisimpiä. “

”THE tulivuoria on Italiassa , Meksikossa ja Islanti ovat valmiina räjähtämään. Rukoilkaa, rakkaat lapseni, koska Yhdysvalloissa on myös erittäin aktiivinen tulivuori, ja jos tämä tulivuori puhkeaisi, monet miljoonat lapset kuolevat. Siksi pyydän, rakkaat lapset, harkitsemaan sanoja, jotka olen antanut teille monien, monien vuosikymmenien ajan, että aika on loppumassa, koska ihmiskunta on asettanut Jumalansa syrjään. Sijoittamalla Jumalan syrjään, he ovat myös asettaneet Minun, äitinsä, syrjään, mikä tuo lapsillemme paljon tuskaa ja kärsimystä. “

“Mitä muuta voin sanoa, kun olen matkustanut ympäri maailmaa? Sanoma, jonka annan ihmiskunnalle, pysyy samana, koska lapsemme kieltäytyvät kuuntelemasta. Mitä muuta voin tehdä sinulle. Jatkat tietä, kunnes ihmiskunta joutuu kohtaamaan maailmansodan ja mitä sitten teet, rakkaat lapset. Ei ole mitään hyötyä vedota Jumalan armoon, koska ellei koko maailma käänny Jumalan puoleen, ihmiskunta joutuu vaikeuksiin. “

” Taivaan ja maan kuningattarena pyydän tänään lapsiamme kuuntelemaan, koska aikaa on hyvin vähän. Pyydän lapsiamme rukoilemaan kaikkien maailman näkijöiden puolesta, että he yhdistyisivät yhtenä ruumiina taistelemaan Antikristusta ja hänen Dominionejaan vastaan. Rukoile Pyhän Äiti-kirkon puolesta, joten se tunnistaa monet virheistä, jotka se on aiheuttanut ihmiskunnalle. Rakastan sinua, suloiset lapset ja siunaan sinua: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

“Tänään olen tuonut mukanani monia miljoonia kerubeja. Näiden kerubien on suojeltava teitä, koska monet tulevista asioista tuhoavat paljon, mikä on edelleen hyvää maailmassa. Pyydän siis, rakkaat lapset, rukoilemaan. Rakastan sinua, suloiset lapset, ja siunaan sinua: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM : Our Lady tulee kohti minua ja suutelee otsaani.

NAISEMME: ”Tiedän, rakas poikamme, että kärsit, mutta luota minuun, sillä tämä kärsimys kuluu hyvin pian, jotta voit täyttää Jumalan pyhän tahdon, joka on kirkon – ihmiskunnan pelastuksen puolesta. Siunaan sinua, poikani: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM : Monet pienet enkelit leijuvat ympärilläni. Heitä on miljoonia – niin monia Enkeleitä.

NAISEMME: ”Kyllä poikani, Enkeleitä on paljon, monia, ja monet näistä Enkeleistä asetetaan tielle, jotta lapseni eivät lannistu. Älä pelkää. Rakastan sinua, suloinen poikani ja lapseni, ja siunaan sinua: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Amen. Mene Kristuksen rauhassa, minun jumalallinen poikani, Jeesus. “

WILLIAM : Neitsyt kumartuu, nyökkää päätään ja palaa takaisin ja Enkelit kelluvat – niin monta Enkeliä. He palaavat takaisin Neitsyt Marian kanssa. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.