Luz de Maria, 25 Iunie 2021

________________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
25 IUNIE 2021

Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


VĂ BINECUVÂNTEZ CU IUBIREA MEA, VĂ BINECUVÂNTEZ CU MATERNITATEA MEA.


Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


Mențineți constanta, nu vă precipitați în decizii, trebuie să rămâneți atenți, acum că diavolul a revărsat asupra omenirii mânia, nesăbuința, hărțuirea, inconstanța, neascultarea, mândria, răutatea și invidia lui pentru ca să facă cuib în fiecare creatură care i-o permite, a trimis legiunile lui pentru ca să facă să cadă în ispită Poporul Fiului Meu.


CEL RĂU ACȚIONEAZĂ CU FURIE ÎMPOTRIVA COPIILOR MEI. EXISTĂ O BĂTĂLIE FOARTE DURĂ ȘI REALĂ PENTRU SUFLETE, COMANDATĂ DE IUBITUL MEU SFÂNT ARHANGHEL MIHAIL ȘI LEGIUNILE LUI ÎMPOTRIVA SATANEI ȘI LEGIUNILE SALE MALIGNE, CARE RĂTĂCESC FURÂND SUFLETE.


Poporul Fiului Meu întâmpină noutăți ce rănesc Inima Dumnezeiască a Fiului Meu. Diavolul și emisarii lui nu se odihnesc atacându-vă pentru a-și duce o pradă de suflete și copiii Mei cad în rețelele răului.


ESTE NECESARĂ CREȘTEREA ÎN CREDINȚĂ, ESTE ESENȚIALĂ IUBIREA FRATERNĂ, DA, DA-UL SAU NU, NU-UL! (Mt 5, 37)


În aceste clipe tot universul este convulsionat. Omenirea trăiește într-o continuă turbulență spirituală în interiorul căreia unii dintre ai Mei trădează pe alții. FIUL MEU ȘTIE TOT.


Iubiților, șarpele răului se târăște și de acolo ajunge în mintea, la gândul creaturilor umane, astfel reușește să pătrundă în Biserica Fiului Meu, în sarcinile  înalte ale ierarhiei, în politică, în social, prin intermediul ordinilor pe care le guvernează elita mondială.


Elita menține putere asupra omenirii, în toate aspectele, cu un model bine definit la nivel global: nu este coincidență pandemia, nici mutațiile, nici morțile, când se îndeplinesc, puțin câte puțin, cu planul de reducere a populației mondiale ca parte a strategiei anticristului.


Copii preaiubiți:


TREBUIE SĂ VĂ MENȚINEȚI FERMI ÎN CREDINȚĂ, SĂ O ÎNTĂRIȚI, NU CEDAȚI ÎNAINTEA ISPITEI CE VĂ TÂRĂȘTE DEPARTE DE FIUL MEU, DUCÂNDU-VĂ SĂ-L NEGAȚI PE FIUL MEU, CARE VEDE TOT…


Este un moment puternic pentru cei fideli, un moment de confuzie, în care voi revărsa lacrimi de durere pentru copiii Mei ce cad în ghearele ispitelor, separându-se de calea dreaptă care vă conduce spre Viața Veșnică.


Câți uitați de apropierea Avertismentului, continuați ca și cum totul s-ar găsi bine, acționând ca ipocriții care nu se preocupă de a crește fiecare moment și a nu descrește înaintea seducțiilor diavolului.


Rugați-vă, copiii Mei, Biserica Fiului Meu suferă, se cutremură.


Rugați-vă, copiii Mei, pământul continuă cutremurându-se cu putere, mai mult decât așteaptă omul.


Rugați-vă, copiii Mei, agresiunile între țări vă duce la conflicte mai mari.


Rugați-vă, copiii Mei, elementele arată putere și omenirea se teme.


Preaiubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


FIȚI CREATURI CE MARCHEAZĂ DIFERENȚA, FIȚI FIDELI FIULUI MEU, NU VĂ TEMEȚI…


Legiunile Cerești comandate de preaiubitul  și fidelul Meu sfânt Arhanghel Mihail, se mențin înaintea fiecăruia dintre voi, păzindu-vă. Sunteți Poporul Fiului Meu și Această Mamă mijlocește ca Regină și Mamă a Milostivirii.


Fiți Iubire și toate celelalte le veți primi pe deasupra.


Vă binecuvântez.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Încheindu-se acest apel de Iubire Maternă, mi s-a permis următoarea viziune:


Privind mulțime de creaturi umane împrăștiate pe tot Pământul, am văzut demoni apărând din toate părțile.


Acești demoni au un singur slogan: să înnoroiască mintea creaturilor umane. Unii dintre cei care se găseau înăuntrul bisericilor, ieșeau îndepărtându-se de bine și luând ideologii false, trâmbițau injurii despre Biserica Lui Cristos și Preasfânta noastră Mamă plângea și plângea, lacrimile Ei coborau pe Inima Ei Neprihănită.


Am văzut demonii sărbătorind cu mare vacarm decesul unui Episcop iubit îmbrăcat în alb. Biserica, reprezentată de o clădire mare, se cutremura dintr-o parte în alta, în acel cutremurat unele creaturi umane cad din clădire și erau așteptate de rău și legiunile lui care le conduceau spre întâlnirea cu diavolul.


Mama noastră plângea înaintea atâtora care se pierdeau.


Un înger care brăzda Cerul zicea:


Grăbiți-vă, nu pierdeți timpul, „oameni de puțină credință”! (Mt 14,31).


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.