Petrus Romanus, 29. syyskuuta 2021 

______________________________________________________________

PYHÄ MICHAEL, GABRIEL ja RAPHAEL

29 SYYSKUU 2021

Tänään, rakkaat Jeesukseni, rakkaan Vapahtajamme sielut. Onko rakkaiden arkkienkeleidemme juhla: Pyhä Mikael, Pyhä Gabriel ja Pyhä Rafael.

Maailma on ristiinnaulittu ongelmallisen Covid-19: n takia , joka aiheuttaa ihmiskunnan sulkemisen hallitusten heikkouksien vuoksi, jotka ovat sallineet ihmiskunnan sulkeutua ihmisten reaktioilta ja jättäen ihmiskunnan johtamaan ihmisiä, jotka eivät seuraa Jeesusta, mutta seuraa sen heikkoutta, että ihminen ei kykene tunnistamaan totuutta.

Ihmiskunnan auttamiseksi suosittelen lääkkeitä, Ivermektiiniä tai hydroksiklorokiinia . Suosittelen, ettet hyväksy viranomaisten tarjoamia lääkkeitä.

Tänään, suurten arkkienkelien juhlana, pyydän teitä kuuntelemaan erittäin tarkasti, koska Antikristus pyrkii tuhoamaan Jumalan kansan ja roomalaiskatolisen ja apostolisen kirkon.

Kuten tiedätte paavi Benedictuksen hallituskauden , joka tunnetaan nimellä (Emeritus) – hänen aikansa on hyvin lähellä. Pidä silmällä Venäjän ja Kiinan liikkeitä , koska kun paavi Benedictus on lähtenyt Roomasta , tiedät, että on tullut aika, jolloin minä, William John Baptist Costellia, otan vastaan ​​Kristuksen kirkon viimeisen vikaarin tunnetaan nimellä paavi Pietari II – tunnetaan myös nimellä Pikku Abraham II .

Pyydän rakkaita lapsiani, etteivät he tunne olevansa eksyksissä tai ahdistuneina, koska Jumala ja Maria, Jeesuksen äiti, valvovat meitä, joten älkää menettäkö sydämenne. Maailmaa hallitsevat jossain määrin Illuminati ja eliitti – ja vielä enemmän, Antikristus . Mutta Jumala järjestää totuuden armeijan, joka on 50 miljoonaa henkeä ja vahvistuu ajan myötä.

Rakkaat kansani, ottakaa rohkeutta ja luottakaa Jumalan hyvyyteen, koska ihmiskunta on sokeutumassa – mutta Jumala vallassaan ja hyvyydessään valvoo teitä. Jumala on kasvattanut Ranskan hallitsijan ja hän työskentelee hitaasti. Hän on hyvä, pyhä mies ja työskentelee yhdessä kanssani, joten älkää unohtako, että Jumala hallitsee koko maailmaa ja sallii Antikristuksen toteuttaa suunnitelmansa vallata koko maailma, mutta tällä kertaa Antikristuksella on määrätty aika , sitten se päättyy äkillisesti. Voimme odottaa, että aika vaihtelee vuodesta 2022 vuoteen 2030 . Emme tietenkään tiedä tarkkaa aikaa, mutta tiedämme sen, että Antikristuksen täysivalta on kuusi viikkoa suuren varoituksen jälkeen , jonka odotamme paavi Benedictuksen (emeritus) pakenemisen jälkeen Roomasta.

Hallitsija ja minä valmistamme nyt jäännöskirkkoa , joten muistakaa meidät rukouksissanne.

Jumala ei ole unohtanut sinua, mutta pyytää monia rukouksia. Rukoilkaa vapautumistani Saatanan asettamista kahleista, jotta voin mennä Filippiineille perustamaan Vatikaanin ja johtamaan kirkkoa. Rukoile, että voin matkustaa Singaporeen ja Saksaan sekä moniin muihin maihin ennen kuin siitä tulee mahdotonta. Rukoile hallitsijan puolesta, joka tarvitsee kirkon tukea.

Rakkaat kansani, älkää menettäkö uskoa, vaan luottakaa Jumalaan ja Pyhään Äitiimme, Mariaan, koska Neitsyt Marian voitto on hyvin lähellä, kun Hänestä tulee kruunattu kaikkien armojen välittäjä, toinen Redemptrix ja puolustaja , koska kaikki ihmeet ovat tapahtua hyvin pian. Muista myös rukoilla puolestani. Pyydän Jeesusta siunaamaan teitä: + niin kuin minä siunaan teitä: +

Siunatkoon Jeesus ja Maria +

William J.Costellia,

Arkkipiispa

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.