Petrus Romanus, 7. Oktober 2021

______________________________________________________________

MELDING GITT AV VÅR DAME TIL WILLIAM COSTELLIA

7. OKTOBER 2021

VÅR HERRE OG VÅR DAME : “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Vi hilser deg, vår elskede sønn av den høyeste! ”

WILLIAM : Jesus snakker først.

VÅRE HERRE : “Jeg hilser deg, Min kjære fremtidige vikar i Mitt hus på jorden! I dag er høytiden til min hellige mor, Maria – en høytid som er veldig viktig. Som du kan se, Mitt barn, de ni englenes kor er spredt foran deg, mens de er forberedt på å marsjere på jorden, som er oversvømmet med milliarder av demoner, som har fanget menn i frykt for hva som kommer over dem , hvis de ikke adlyder instruksjonene til Den onde, som har festet dem til en tett knute. Men det er på grunn av dette jeg har sendt Englenes hær, som vil forsvare mitt folk, for å frigjøre dem fra snarer som har omgitt dem. ”

“Når denne meldingen er fullført, sender jeg disse englene rundt om i verden for å slippe frykten for menneskeheten en gang for alle. Hver hellige engel har på seg den hellige rosenkransen for å drive ut demonene, for å sette Mitt folk fri for nå, fordi menneskeheten er på vei mot krigen. Menneskeheten er redd, men de tror ikke at det er i ferd med å skje. ”

«Folket i Midtøsten : våkne opp, fordi friheten din er i ferd med å gå tapt i en kamp som vil trekke millioner av sjeler til deres død. Jeg har advart deg i mange år nå, men du har lagt Mine advarsler til side, men nå er tiden inne. ”

“Veldig snart vil verden bli utsatt for frykt, fordi en stor asteroide kommer over deg som vil vekke folk til å innse at Mine ord til verden er sanne, og hvis ikke barna mine tar den hellige rosenkransen , vil verden bli sjokkert. ”

– Russland er klar til å gå mot den frie verden i Frankrike, Tyskland og de nordlige landene . Forbered dere, kjære barn. Be til de ni korene for hellige engler og spesielt engelen i hvert land , fordi mørke dager nærmer seg. 8. desember er en veldig spesiell dag for verden, fordi menneskeheten vil innse at tiden renner ut, fordi menneskeheten ikke kan forandre de kommende hendelsene, hvor du vil se verden dekket av blodsutgytelse av mange mennesker. ”

“ Antikrist er i Roma klar til å ta over. Det er ikke heltid ennå, for verden må først være i krig. ”

“Det er hundrevis av meldinger nå, fordi jeg har gitt verden et siste blikk på seg selv for å innse hvor de er. Forbered dere, mine barn, deres steder og lokalsamfunn i verden, for veldig alvorlige tider er på vei. ”

“Til mine elskede barn i Taiwan : frykt ikke dagene og månedene som kommer – selv om Kina truer din eksistens, fordi mange av dere har gitt dere selv til mitt guddommelige ansikt, og selv om dere kan bli overtatt, så stol på Min kjærlighet til dere, fordi forbindelsen din til Kina , selv om den er skilt, vil bli reddet. Få dannet Holy Rosenkransgrupper og be for Kina , fordi Kina vil bli plagen i hele Asia . Be hardt, for USA vil komme, men det vil bli slått selv fra Kina , noe som vil bringe store lidelser for folket i USA ”

“Be for Australia , fordi Australia står i fare for å bli invadert. Australia gjorde en feil ved ikke å bygge ubåtene fra Frankrike , fordi det burde ha holdt begge engasjementene, og det vil finne seg for sent å forsvare seg. “

“Be for kontinentet Afrika og Sør -Amerika , fordi kommunismen blomstrer over disse landene.”

“Mine barn, Mine barn, hva mer kan jeg fortelle dere, enn å ta opp den guddommelige kjærlighetens perler – Den hellige rosenkrans , fordi denne bønnen har stor beskyttelse for dere alle, spesielt i denne tiden, fordi kjærlighetens perler blind de onde kreftene og reduser deres makt til å forstyrre menneskeheten. ”

“Mine barn, det er bare noen få år igjen for menneskeheten, fordi korset er veldig tungt og menneskeheten vil vende seg til Gud når alt virker tapt. Men vet dette, at Satans tid renner ut, og han prøver å fange så mange sjeler han kan før han blir plassert i helvete igjen. ”

“Les igjen, Mine barn, meldingene fra La Salette og de mange meldingene som har blitt gitt til menneskeheten siden den gang, fordi menneskeheten sakte oppfyller alt vi har sagt.”

“Be for Japan og Indonesia , for det kommer voldsomme jordskjelv og fjellene i Indonesia vil briste ut veldig snart og mange sjeler mistet.”

“Jeg elsker deg, mine søte barn og ta mot, for Min hellige mor og jeg er alltid i nærheten av deg og venter på samtalen din. Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Og vær trygg på at jeg, din Gud og Frelser, alltid hører ditt kall. “

“Og du, min dyrebare frelsesstein for menneskeheten, din tid og Den hellige monark vil snart bli respektert og elsket – veldig snart – over hele verden, fordi tiden din er veldig nær. Jeg velsigner. Du og kysser deg fra Mitt hellige hjerte: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Jeg overlater deg til Min hellige mor: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

VÅR DAME : “Jeg hilser deg, min elskede sønn William og jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“I dag er min hellige festdag – en dag da barna mine ærer meg som Vår Frue av rosenkransen . Min elskede sønn, i dag, på grunn av høytiden, ønsker jeg sammen med min guddommelige sønn Jesus å sende ut de atten hundre englene over hele verden for å kjempe for å forsvare Mitt hellige folk mot demonernes snarer. Disse englene vil tegne planen for verdens elite , for å få dem til å innse veien de har plassert seg på. Be min kjære sønn for dette, for det vil være gjennom De hellige englerverden vil snu, ettersom det er på tide at sannhetens vei blir hørt. Mange av Seerne som er i verden vil motta spesielle meldinger for menneskeheten, for å forberede dem alle – for å forberede dem til det kommende slaget, slik at menneskeheten blir klar over hva som skal skje. ”

“Be for India , for Vi i himmelen har planlagt at Indias barn skal være klare til å konvertere til den sanne tro og være et av landene som vil konvertere til den sanne tro, ettersom de vil bli konfrontert av den kinesiske hæren . Be, kjære barn, for mye er under utvikling nå. ”

“Snart, min sønn, Viruset vil bli redusert, selv om de brukte feil medisin, men det er mange andre virus som vil bli utsatt for en generasjon som har blitt villedet, fordi den onde ønsker å blinde menneskeheten, derfor be, Mine søte barn. “

“Og for deg, min elskede White Rock – din tid kommer veldig raskt. Vær ikke bekymret, for det er Vårt ønske at du skal reise verden rundt for å forberede den til de kommende tukter . Jeg elsker deg og velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Vær ikke bekymret, for jeg har min hånd i alt du gjør, og du gleder meg veldig. Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“Hold dere sterke, mine trofaste barn, og hold dere trofaste mot Den hellige rosenkrans : I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Vår Frue kysser meg på pannen og går tilbake til Jesus. Begge gjør korsets tegn:

VÅR HERRE OG VÅR DAME : “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Jesus snakket til meg privat. Han velsignet monarken: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.