Petrus Romanus, 7. lokakuuta 2021

______________________________________________________________

WADIAMIN WILLIAM COSTELLIAlle ANTAMA VIESTI

7. lokakuuta 2021

HERRAMME JA ROUNamme : ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen. Tervehdimme sinua, rakas Korkeimman poikamme! “

WILLIAM : Jeesus puhuu ensin.

HERRAMME : ”Tervehdin sinua, rakas tuleva taloni vikaari maan päällä! Tänään on pyhän äitini Marian juhla – juhla, joka on erittäin tärkeä. Kuten näette, lapseni, yhdeksän enkelikuoroa ovat levinneet edessänne, kun he ovat valmiita marssimaan maan päälle, joka on täynnä miljardeja demoneja, jotka ovat saaneet ihmiset vangiksi peloissaan siitä, mitä heille tulee , jos he eivät tottele Pahan ohjeita, joka on yhdistänyt heidät tiukkaan solmuun. Mutta tämän vuoksi olen lähettänyt enkelien armeijan, joka puolustaa kansaani, vapauttamaan heidät heitä ympäröivistä ansoista. ”

”Kun tämä viesti on valmis, lähetän nämä enkelit ympäri maailmaa vapauttamaan ihmiskunnan pelon lopullisesti. Jokaisella pyhällä enkelillä on pyhä ruusukko, joka ajaa ulos demonit, vapauttaa kansani toistaiseksi, koska ihmiskunta on menossa sotaan. Ihmiskunta on peloissaan, mutta he eivät usko sen tapahtuvan. ”

” Lähi -idän ihmiset : herätkää, koska vapautenne on menetetty taistelussa, joka vetää miljoonia sieluja kuolemaansa. Olen varoittanut teitä jo monta vuotta, mutta olette jättäneet varoitukseni sivuun, mutta nyt on sen aika. ”

”Hyvin pian maailma joutuu pelkoon, koska suuri asteroidi lähestyy tietäsi, joka herättää ihmiset ymmärtämään, että Sanani maailmalle ovat totta ja elleivät lapseni ota vastaan pyhää rukousnauhaa , maailma on järkyttynyt. ”

” Venäjä on valmis siirtymään kohti vapaata maailmaa Ranskassa, Saksassa ja pohjoismaissa . Valmistautukaa, rakkaat lapset. Rukoile yhdeksän pyhän enkelin kuoroa ja erityisesti kunkin maan enkeliä , koska pimeät päivät lähestyvät. Joulukuun 8. päivä on maailmalle hyvin erityinen päivä, koska ihmiskunta tajuaa, että aika on loppumassa, koska ihmiskunta ei voi muuttaa tulevia tapahtumia, joissa te näette maailman peitettynä monien ihmisten verenvuodatuksella. ”

” Antikristus on Roomassa valmis ottamaan vallan. Se ei ole vielä kokoaika, koska maailman on oltava sodassa ensin. ”

”Nyt on satoja viestejä, koska olen antanut maailmalle viimeisen katseen itseensä ymmärtääkseen, missä he ovat. Valmistaudu, lapseni, paikkasi ja yhteisöt maailmassa, koska hyvin vakavat ajat ovat matkalla. “

“Rakkaat Taiwanin lapseni : älkää pelätkö tulevia päiviä ja kuukausia – vaikka Kiina uhkaa olemassaoloanne, koska monet teistä ovat antaneet itseni jumalalliselle kasvolleni ja vaikka teidän vallanne olisi otettu haltuun, luottakaa rakkauteeni sinua kohtaan, koska yhteytesi Kiinaan pelastetaan, vaikka se katkaistaan. Have Holy Rosary ryhmät muodostetaan ja rukoilla Kiinassa , koska Kiinasta tulee vitsaus kaikkien Aasiassa . Rukoilkaa kovasti, koska Yhdysvallat tulee, mutta se pahoinpidellään itseään Kiinasta , aiheuttaen suurta kärsimystä Yhdysvaltain kansalle. ”

“Rukoile Australian puolesta , koska Australia on vaarassa hyökätä. Australia teki virheen , kun se ei rakentanut sukellusveneitä Ranskasta , koska sen olisi pitänyt pitää molemmat sitoumukset ja se joutuu liian myöhään puolustamaan itseään. ”

“Rukoilkaa Afrikan mantereen ja Etelä -Amerikan puolesta , koska kommunismi kukoistaa näillä alueilla.”

”Lapseni, lapseni, mitä muuta voin kertoa teille kuin ottaa jumalallisen rakkauden helmet – Pyhä rukousnauha , koska tällä rukouksella on suuri suoja jokaiselle teistä, erityisesti tänä aikana, koska rakkauden helmet sokeuttaa pahat voimat ja vähentää niiden kykyä häiritä ihmiskuntaa. ”

”Lapseni, ihmiskunnalle on jäljellä vain muutama vuosi, koska risti on hyvin raskas ja ihmiskunta kääntyy Jumalan puoleen, kun kaikki näyttää kadonneelta. Mutta tiedä tämä, että Saatanan aika on loppumassa ja hän yrittää valloittaa niin monta sielua kuin pystyy ennen kuin hänet asetetaan jälleen helvettiin. ”

“Lue uudelleen, lapseni, La Salette’n viestit ja monet sen jälkeen ihmiskunnalle annetut viestit, koska ihmiskunta täyttää hitaasti kaiken, mitä olemme sanoneet.”

“Rukoilkaa Japanin ja Indonesian puolesta , koska tulossa on väkivaltaisia ​​maanjäristyksiä ja Indonesian vuoret puhkeavat hyvin pian ja monet sielut menetetään.”

“Rakastan sinua, rakkaat lapseni, ja otan rohkeutta, koska Pyhä äitini ja minä olemme aina lähellä sinua odottamassa puheluasi. Siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Ja ole varma, että minä, sinun Jumalasi ja Vapahtajasi, kuulen kutsusi aina. “

“Ja sinä, kallisarvoinen pelastuksen kallioni ihmiskunnalle, aikasi ja Pyhä hallitsijasi tulevat pian arvostetuksi ja rakastetuksi – hyvin pian – kaikkialla maailmassa, koska aikasi on hyvin lähellä. Minä siunaan. Sinä ja suudella sinua pyhästä sydämestäni: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Jätän teidät pyhälle äidilleni: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen. ”

NAISEMME : ”Tervehdin sinua, rakas poikani William, ja siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

“Tänään on pyhä juhlapäivä – päivä, jolloin lapseni kunnioittavat minua rukousnaisen neitsytenä . Rakas poikani, tänään, juhlan vuoksi, minä Jumalallisen Poikani Jeesuksen kanssa haluan lähettää kahdeksantoista sata enkeliä ympäri maailmaa taistelemaan puolustaakseni pyhää kansaani demonien ansoja vastaan. Nämä enkelit piirtävät maailman eliitin suunnitelman saadakseen heidät ymmärtämään tien, jolle he ovat asettuneet. Rukoile rakas poikani tämän puolesta, koska se tapahtuu pyhien enkelien kauttamaailma kääntyy, koska on aika kuulla totuuden tie. Monet maailmassa olevista näkijöistä saavat erityisiä sanomia ihmiskunnalle, valmistamaan ne kaikki – valmistaakseen heidät tulevaan taisteluun, jotta ihmiskunta tulee tietoiseksi siitä, mitä tapahtuu. ”

“Rukoilkaa Intian puolesta , koska Me taivaasta olemme suunnitelleet, että Intian lapset ovat valmiita kääntymään oikeaan uskoon ja ovat yksi niistä maista, jotka kääntyvät oikeaan uskoon, kun he joutuvat Kiinan armeijan eteen. . Rukoilkaa, rakkaat lapset, koska paljon on tekeillä. ”

“Pian, poikani, virus vähenee, vaikka he käyttivät väärää lääkettä, mutta monia muita viruksia sijoitetaan harhaan johdetulle sukupolvelle, koska Paha haluaa sokeuttaa ihmiskunnan, joten rukoile, Rakkaat lapseni. “

“Ja sinulle, rakas White Rock – sinun aikasi tulee hyvin nopeasti. Älä ole levoton, koska haluamme, että matkustat ympäri maailmaa valmistautumaan tulevaan rangaistukseen . Rakastan sinua ja siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Älä ole huolissasi, koska minulla on käteni kaikessa, mitä teet, ja sinä miellytät minua erittäin paljon. Siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

”Pysykää vahvana, uskolliset lapseni ja pysykää uskollisina Pyhälle rukousnauhalle : Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM : Our Lady suutelee minua otsaan ja palaa Jeesuksen luo. Molemmat tekevät ristinmerkin:

HERRAMME JA ROUNamme : ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen. ”

WILLIAM : Jeesus puhui minulle yksityisesti. Hän siunasi hallitsijaa: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.