Luz de Maria, 11 Ianuarie 2022

______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE IUBITA LUI, LUZ DE MARIA
11 IANUARIE 2022

Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


ÎN NUMELE PREASFINTEI TREIMI VĂ BINECUVÂNTEZ. CA LIDER AL OȘTIRILOR CEREȘTI VĂ BINECUVÂNTEZ.


Vă chem să înălțați inima, gândul și rațiunea pentru ca, cu mai mare conștiință să mențineți certitudinea că relația cu Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, este fertilă depinzând de nevoia creaturii umane ca să aibă apropierea și executarea Voinței Divine în viață.


Credința vă cheamă să ieșiți din egoismul personal, din singurătatea personală, din nesăbuință pentru ca să mergeți spre întâlnirea cu Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos.


Este necesară relația personală cu Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, pentru ca umana creatură să ducă în acțiune dăruirea interioară față de fratele în fraternitate și respect.


OMENIRE:


SINGURI NU VEȚI ÎNVINGE! VEȚI FI PRADĂ A LUPILOR CE CAUTĂ SĂ SATURE RĂZBUNAREA LOR FAȚĂ DE COPIII „FEMEII ÎMBRĂCATĂ CU SOARELE, CU LUNA SUB PICIOARELE EI” (Apoc 12,1)


EXAMINAȚI-VĂ! Voi străbateți calea cu crucea pe spate. Fiecare este încercat și fiecare trebuie să se angajeze să Îi fie obedient Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos. Fiecare trebuie să se nege pe sine însuși pentru ca în nimicul ei, creatura umană convinsă și convertită, să fie fidelă Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


ACEASTĂ GENERAȚIE MERGE SPRE ABIS SAU SPRE ÎNTÂLNIREA CU VOINȚA DIVINĂ. De aceea importanța ca să cunoașteți și să recunoașteți pe Iubit, pentru ca să nu fiți înșelați.


Copiii întunericului au sărit, s-au unit și au structurat tot ce au nevoie pentru a merge împotriva Darului vieții. Rezultatele le-au fost satisfăcătoare ca consecință a liberului arbitru uman dăruit diavolului și celor ce îl reprezintă pe Pământ. În acest moment atacă viața cu măști de scop bun și omenirea continuă ca oile la abator.


Omenirea trăiește în lumesc, nu dorește să lucreze pentru Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, „din cauza înmulţirii fărădelegii, dragostea multora se va răci.” (Mt 24,12). Nu credeți, nu așteptați și nu iubiți…


Sunteți duși să trăiți în supunere, fără aer, nici lumina soarelui, fără lună, nici stele. Amintirile vor fi susținerea creaturilor umane, palide din cauza apropierii morții.


Uitați Avertismentul, când acesta se găsește aproape și zvonurile de război încetează să mai fie zvonuri. Plăgile continuă făcându-se prezente în lumile mari și în micile orașe. Boala continuă fiind știre, granițele se închid și căderea economiei mondiale accelerează pasul anticristului, cel ce rămâne pe Pământ lângă slujitorii lui.


Rugați-vă pentru Franța, această națiune se alătură tragediei.


Iubiți ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


ÎNAINTE, FĂRĂ A VĂ OPRI, FĂRĂ A DECADE…. CONTINUAȚI LUCRÂND ÎN CALEA SPIRITUALĂ


Iubiți pe Regina și Mama Noastră, aveți în vedere că sunteți protejați. Vă protejăm, mergem înaintea fiecăruia, în spatele fiecăruia, în lateralele fiecăruia dintre voi.


NU VĂ TEMEȚI, NU VĂ TEMEȚI, ESTE CLIPĂ DE MARI MIRACOLE.


Cu Sabia Mea în înalt vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail ne dă o lecție de fidelitate față de Dumnezeu, cu claritate ne poartă să pătrundem în Misterul de Iubire a Lui Dumnezeu și în calitatea și cantitatea răspunsului creaturii umane, pentru a reuși acea apropiere spirituală cu iubitul nostru Rege și Domn, Isus Cristos.


Un moment foarte serios este cel în care trăim. Întâlnirile cotidiene cu evenimente deja revelate, ne duc să înălțăm vocea noastră pentru a striga: „ABBA, TATĂ”. Evenimente înaintea cărora comunitatea științifică se alarmează și câți frați continuă sceptici la apelurile Cerului!


Poporul Lui Dumnezeu în acest moment trebuie să privească înainte, nu să piardă timp înaintea îndeplinirii marilor și gravelor profeții care ni s-au dat.


Ca fii ai Lui Dumnezeu și protejați de Casa Paternă, să continuăm uniți Reginei și Mamei noastre, a Ultimelor Timpuri, fiind acel Popor ce merge de Mâna Ei spre Fiul Ei Divin.


Astăzi Cristos, mâine Cristos, Cristos în vecii vecilor.


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română. Bookmark the permalink.