Doći će veliki rat

______________________________________________________________

Ruske snage proteklih dana nisu ostvarile veći napredak na kopnu. Koncentrirale su se na topničke i raketne napade, ponajprije na urbana središta. Humanitarna kriza, ratni zločini – povećavaju pritisak na europske lidere da uvedu jače sankcije Moskvi. Ukrajinsko-ruski mirovni pregovori nisu daleko odmaknuli. Hoće li Putin stati na Ukrajini? Kakvu će ulogu odigrati Kina?

______________________________________________________________

Gospa od Anguere osvrnula se na Treći svjetski rat motiviran snagom i teritorijalnim širenjem.

Ruski Predsjednik Putin sanja o bivšem Sovjetskom Savezu, a Kineski Predsjednik Xi sanja o kontroli Južnog kineskog mora. Ti se snovi temelje na Ponosu, grijehu koji je Poslao Lucifera u pakao i protjerao čovječanstvo iz zemaljskog raja. Sotona je naveo Adama i Evu da pojedu jabuku i nastoji i napreduje kako bi osvojio duše u pakao. Budite oprezni protiv Sotone, najvećeg gubitnika kojeg čovječanstvo poznaje.

Krist Drugi dolazak dogodit će se za desetak godina – ne znamo dan, ali znamo vremenski okvir – tako da vođe svijeta moraju tražiti mir i prijenos glavnog grada rata na poboljšanje kvalitete života u svojim zemljama.

Krist će doći na Zemlju kako bi porazio Sotonu i Antikrista, on je već u Rimu i živio s čovječanstvom na Novoj Zemlji. Svijet koji poznajemo će nestati kad se Krist vrati na Zemlju.

______________________________________________________________

This entry was posted in Hrvatski and tagged . Bookmark the permalink.