En Stor Krig Vil Komme

______________________________________________________________

______________________________________________________________

Vår Frue av Anguera refererte til tredje verdenskrig motivert av makt og territorial ekspansjon.

Russlands President Putin drømmer om det tidligere Sovjetunionen og den Kinesiske Presidenten Xi drømmer om kontroll over Sørkinahavet. Disse drømmene er basert på Stolthet, synden som sendte Lucifer til helvete og utviste menneskeheten fra det jordiske paradis. Satan fikk Adam og Eva til å spise eplet og strever og trives med å erobre sjeler til helvete. Vær årvåken mot Satan, den største taper menneskeheten har kjent.

Kristi annet komme vil finne sted om ti år – vi kjenner ikke dagen, men vi kjenner tidslinjen – så verdens ledere må søke fred og overføring av krigshovedstaden til forbedring av livskvaliteten i sine land.

Kristus vil komme til jorden for å beseire Satan og Antikrist, han er allerede i Roma, og for å leve med menneskeheten på den nye jorden. Den verden vi kjenner vil opphøre når Kristus vender tilbake til jorden.

______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.