Luz de Maria, 17 Aprilie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
17 APRILIE 2022

Poporul Meu iubit:


BINECUVÂNTAREA MEA SĂ FIE ÎN FIECARE DINTRE VOI MOTIV PENTRU CONVERTIRE, ÎN ACEASTĂ COMEMORARE A ÎNVIERII MELE.


Vă invit să răspândiți acest apel pentru ca frații voștri să nu continue în orbirea spirituală care îi cufundă în abisul negării, al nesăbuinței și de a continua nedând atenție apelurilor Mele din egoisme umane.


Creatura umană se găsește având nevoie cu urgență de picături spirituale (Apoc 3,16) pentru a elimina tot ce o oprește și o duce să continue negând apelurile Casei Mele.


CÂT VĂ VA DUREA PENTRU CĂ NU AȚI CREZUT!


Copii, avansarea a ceea ce vine pentru omenire nu se face așteptat. De aceea, v-am alertat cu atâția ani în urmă și de aceea Preasfânta Mea Mamă și sfântul Arhanghel Mihail V-AU TRIMIS CUVÂNTUL LOR DE ANUNȚ IUBITOR DESPRE CEEA CE SE GĂSEȘTE ASUPRA OMENIRII ȘI ESTE ACUM!


Poporul Meu, această generație ignoră tot ce se petrece și știința a ascuns timp de zeci de ani pentru a nu alarma. Deja nu mai este motiv pentru a aștepta, nu M-au ascultat și se vor alarma înaintea anunțurilor științei.


COPIII MEI, NUMAI CU CONVERTIREA VEȚI AJUNGE SĂ ATENUAȚI SUFERINȚA PE CARE O ÎNFRUNTAȚI.


Ați uitat apelurile Mele înaintea exploziilor solare spre Pământ. Cresc incendiile și bolile în creaturile umane care vă alterează organismul. Omul nu este pregătit pentru a primi aceste cantități de radiații solare, ceea ce va provoca ca umana creatură să sufere alterații în organismul ei. Această creștere de căldură provoacă lipsa de apă necesară pentru ca să subzistați. V-am anunțat de topirea gheții polare și cu aceasta, creșterea oceanelor și pericolul pentru zonele de coastă.


Ați uitat că de ani în urmă v-am anunțat de marea foamete pe Pământ, foamete și peste în toate țările.


Ați uitat că v-am prevenit de seismele grave pe tot Pământul, de activarea vulcanilor și super vulcanilor, provocând un efect de seră cu scăderea temperaturilor pe toată planeta.


Creatura umană a construit industrii și mijloace de transport fără discriminare și deja suferă consecințele. Razele solare vor scădea, împiedicate să pătrundă din cauza gazelor ce vor acoperi Pământul. Mijloacele de transport vor fi reduse: cele terestre și cele aeriene.


Pământul se cutremură cu putere și marile seisme așteptate ajung și transformă Pământul.


Ați uitat amenințarea gravă care se apropie din Spațiu și va atinge Pământul provocând prăpăduri foarte grave.


Ați uitat că v-am anunțat că vă găsiți în război, în extindere de război. Unele și altele țări vor intra în acest scenariu și dintr-un moment în altul războiul va face din Pământ ceva necunoscut.


Copiii Mei:


ÎNAINTE CA OMUL SĂ DISTRUGĂ CREAȚIA MEA, OMUL SE VA DISTRUGE PE SINE ÎNSUȘI ȘI EU VOI FI SALVAT POPORUL MEU.


Ați uitat că v-am prevenit că Europa va suferi. Războiul avansează distrugând țări pentru a ajunge la Italia și a pune stăpânire pe Roma.


POPORUL MEU IUBIT, PRIVIȚI CU PICĂTURILE SPIRITUALE. Războiul poartă în măruntaiele lui lupta spirituală pentru a ajunge la Roma, care este un mare obiectiv.


Nu vă temeți. Trebuie să vă amintiți ceea ce Eu v-am revelat anterior și ați uitat.


Nu voi permite ca să distrugă Pământul. Poporul Meu, nu vă temeți.


EU, STĂPÂNUL A TOT CE EXISTĂ, VĂ PROTEJEZ.


Voi continuați fermi în Credință fiind Poporul Meu și primindu-Mă în Sfânta Euharistie, rugându-vă, nu recitând, rugându-vă cu inima pentru toată omenirea.


NICI UNUL SĂ NU SE GÂNDEASCĂ DREPT… DREPTUL DREPȚILOR ESTE CINE VĂ IUBEȘTE, DOMNUL ȘI DUMNEZEUL VOSTRU.


Binecuvântarea Mea specială asupra copiilor Mei în această zi.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților în Credință:


Din anul 2009 Domnul ne-a anticipat ceea ce trăim și încă nu se crede…


PREASFÂNTA FECIOARĂ 28 NOIEMBRIE 2009
Copilași, greșeala comunismului se împrăștie pe pământ precum în aer și semnalele se dau zi de zi, fără ca majoritatea să-și dea seama de ele, cum se petrece în acest moment. Foametea va fi în fiecare zi mai mare, dezastrele naturale vor crește, dorința de putere ale marilor puteri va duce în mari calamități pentru toată omenirea.


PREASFÂNTA FECIOARĂ 10 APRILIE 2010
Copilași, lipsa de corespondență față de tot cât Dumnezeu Tatăl i-a dat omului, va aduce mai multă distrugere. Soarele va înceta de a fi atât de solidar cu omul, vibrarea lui va fi manifestare ce va dăuna omenirii. Catastrofele naturale vor inunda pământul, care va continua cutremurându-se continuu.


PREASFÂNTA FECIOARĂ 9 APRILIE 2016
Copii, organismul uman va fi alterat de mari emanații provenite de la soare, provocând alterații în psihicul omului, provocând alterații în sistemul nervos, crescând tensiunea în care trăiește omenirea și totodată, alterând comportamentul naturii.


DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS 17 AUGUST 2018
Natura este de fiecare dată mai dură cu omul, până când va ajunge să schimbe în totalitatea ei clima Pământului și copiii Mei vor începe suferința pe un Pământ rece, fără soare. Copii, temperaturile pe pământ coboară și veți trăi cu frigul extrem.


SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL 4 MARTIE 2021
Omenirea se găsește pe marginea haosului, Pământul amenințat de corpurile diverse provenite din spațiu și care au interferență asupra climei, asupra vulcanilor, asupra faliilor tectonice ale pământului.


SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL 3 APRILIE 2020
Popor al Lui Dumnezeu, veți vedea cu ochii voștri, începutul RĂZBOIULUI CU ARME, nu numai RĂZBOIUL BACTERIOLOGIC  în care trăiți. Ah…cum va cădea Mânia Divină peste aceia ce au dus durerea bolii peste creaturile umane!


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.