Luz de Maria, 1 Mai 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
1 MAI 2022

Copii iubiți ai Inimii Mele Neprihănită:


Vă binecuvântez ca Regină și Mamă.
Vă binecuvântez mintea, gândul și inima.
Vă binecuvântez cu Iubirea Mea pentru ca, ca fii ai Divinului Meu Fiu, să fiți docili la chemările Sale.


Copilașii Mei:


TREBUIE SĂ VĂ GRĂBIȚI ȘI SĂ FIȚI MAI SPIRITUALI. Momentul este urgent, răul nu așteaptă și trasează planurile lui pentru a domina pe copiii Mei. Nu vă temeți, această Mamă vă menține protejați și Mantia Mea îmbrățișează omenirea.


Copilași, puterea comunismului se face simțită pe Pământ, dorințele lui de cucerire merg mai departe de o singură țară.


SUFĂR ÎNAINTEA IGNORANȚEI CELOR CE NEAGĂ MOMENTUL ÎN CARE TRĂIȚI: războiul se extinde și apare foametea înaintea căreia creatura umană uită principiile ei.


Dragonul expune tentaculele sale: pestă, război, foamete (Apoc 6,8) și dominarea asupra omenirii, eliminând religiile pentru a instaura o singură religie.


Popor al Fiului Meu, mențineți candelele voastre aprinse (Lc 12, 35) cu cel mai bun ulei. Unii continuă nesăbuiți fără a intra în realitatea în care tranzitează omenirea.


COPII NESĂBUIȚI! NU CUNOAȘTEȚI PROFEȚIILE CONȚINUTE ÎN SFÂNTA SCRIPTURĂ.


Dacă le-ați cunoaște, ați înțelege momentul în care vă găsiți și semnele și semnalele acestui moment. Totul se găsește în Sfânta Scriptură, cu toate acestea, creatura umană deja nu crede în Preasfânta Treime, Mă disprețuiesc și neagă că ei sunt lucrare a Lui Dumnezeu.


COPII, CEEA CE FIRMAMENTUL VĂ ALERTEAZĂ O TRĂIȚI CA UN SPECTACOL… luna se vopsește în roșu (Ioel 2, 31) și cu ea, cresc suferința și durerea umană.


Rugați-vă, clamați și postiți dacă sănătatea v-o permite.


Căiți-vă și spovediți păcatele voastre cu o propunere fermă de îndreptare. Mergeți spre Fiul Meu prezent în Sfânta Euharistie și îndreptați viața voastră spre o viață nouă, ca adevărați copii ai Fiului Meu.


Intrați în liniște interioară și priviți-vă pe voi înșivă fiind severi, foarte severi, fără a disimula înfăptuirea și acțiunea personală: priviți-vă în caracter, în tratarea față de semenii voștri, în mânia, în ranchiuna, în carența de iubire față de voi înșivă și față de aproapele.


PRIVIȚI-VĂ! SCHIMBAREA TREBUIE SĂ FIE „IPSO FACTO” (zis și făcut; n.trad.)
TREBUIE SĂ ÎNMUIAȚI INIMA DE PIATRĂ ÎNAINTE DE A FI PREA TÂRZIU.


Mergeți spre momente grele pentru toată omenirea. Vă ofer Mâinile Mele pentru a vă călăuzi spre Fiul Meu, Inima Mea pentru a vă adăposti și Pântecele Meu pentru ca să creșteți în el.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, cei ce posedă putere pe Pământ duc omenirea la durere.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, pământul se cutremură cu putere.


Rugați-vă, copii, rugați-vă pentru Biserica Fiului Meu.


Iubiți copii, Popor al Fiului Meu, rugați-vă.


Mă doare pentru copiii Mei care nu ascultă.
Mă doare pentru Europa care suferă fără a o aștepta.


În această lună dedicată acestei Mame care vă iubește, vă solicit Împărtășania reparatoare sâmbetele și duminicile oferite pentru convertirea tuturor oamenilor, pentru pacea mondială, pentru copiii Mei predilecți, pentru ca să mențină Poporul Fiului Meu fiind o comunitate de Iubire și fraternitate. Aceasta ar trebui s-o oferiți în stare de har și cu Credință fermă.


Îndeplinind cererile Mele, veți primi harul de a mări Credința față de Fiul Meu Divin și veți poseda mai mare protecție a Legiunilor Cerești.
Mențineți unitate. Vă binecuvântez, copiii Mei.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


În această lună, în care în formă specială o dedicăm Preasfintei noastre Mamă, să ne găzduim în Inima Ei Neprihănită și în Ea să pătrundem rugând Preasfânta Treime să ne ajute pentru a poseda acea Credință a Preasfintei noastre Mamă și astfel, să trăim îndeplinind Voința Divină în toată înfăptuirea și acțiunea noastră.


Să oferim sfântului Iosif, tată putativ al Domnului nostru, Isus Cristos, rugăciunile noastre și să îi cerem ca ascultarea lui să fie în noi acea lumină care ne călăuzește pe calea bună cu o credință fermă în puterea Lui Dumnezeu.


Fraților, în acest apel atât de specific vedem clar că ni se vorbește despre nevoia omului de a fi mai spiritual, de vreme ce fără credință și fără speranță nu se va reuși să se supraviețuiască înaintea a ce va veni.


În pofida anunțurilor, omul nu crede și dintr-un moment în altul se va găsi înaintea a ceea ce nu credea și va fi când omenirea se atacă unii împotriva altora pentru aliment, pentru medicamente și ceea ce e de primă nevoie.


Cerul ne avertizează, dar nu ei nu văd ceea ce se alertează pentru că nu Îl cunosc pe Dumnezeu și nu se recunosc semnele și semnalele. Este dureros viitorul și mai mult când se găsește atât de aproape și nu se vede.


Mama noastră ne menționează luna de sânge și să ne amintim ceea ce e relaționat cu aceasta, ce găsim în Sfânta Scriptură:
Ioel 2, 31


soarele  se va preface în întuneric şi luna, în sânge înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare şi înfricoşată.

Apoc 6, 12


Când a desfăcut cel de-al şaselea sigiliu, am văzut: s-a făcut un mare cutremur şi soarele s-a făcut negru ca un sac din păr, iar luna întreagă a devenit ca sângele.

Fapte 2, 19-20


Şi voi face minuni sus, în cer, şi semne jos, pe pământ: sânge şi foc şi nor de fum. Soarele se va schimba în întuneric şi luna, în sânge înainte de a veni ziua Domnului, cea mare şi strălucitoare.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.