Advarsel til Dansktalende

______________________________________________________________

Vær Hilset,

Mine to bedste venner er araber og jøde, jeg er romersk-katolsk, religion har aldrig været et problem mellem mig og dem, og jeg tror på, at folk generelt følger deres forældres religion.

Helligånden har kommunikeret med mig på talt Engelsk, gennem telepati og indvendige lokaliseringer. Han bad mig i første omgang skrive Advarselspakken om den kommende Advarsel og Belysning af Samvittighed på fem sprog: Engelsk, Portugisisk, Spansk, Fransk og Filippinsk. Disse fænomener vil blive oplevet af enhver person i rimelig alder uanset deres religion. Du vil helt sikkert opleve fænomenerne, og Helligånden bad mig om at prædike dem for dig.

De følger nogle relevante uddrag af MARY’s budskab til profeten ENOCH den 3. marts 2021. MARY er Kristi mor.

“Mine børn, jeg minder jer igen om: forbered jer på advarslens Ankomst, for den er tæt på, meget nærmere end I tror. Mit hjerte lider ved at se, at det store flertal af menneskeheden er uforberedt; denne store begivenhed vil totalt ændre forståelsen som mange har om åndeligt liv. Menneskeheden vil gå ind i en tilstand af ekstase, der vil vare mellem femten og tyve minutter af din jordiske tid, hvor du vil blive vist din sjæls tilstand med respekt for både Gud og dine brødre.”

“Hver dødelige vil blive dømt, kun mine små, der mangler fornuftens brug, vil være undtagelsen; alt vil blive dømt, selv dine tomme ord. Hvor er jeg ked af det at se, at mange sjæle vil omkomme for evigt på grund af alvoren af ​​deres synder. Det er derfor, mine børn, jeg beder jer om at være åndeligt forberedt, så I kan modstå denne prøvelse, som vil åbne jeres forståelse og viden om evighedens og Guds eksistens.”

“Mine børn, I er allerede i mørke tider, hvor I skal bede morgen og aften, for ondskabens kræfter angriber jer. Hvis I, mine små, ikke afviser disse angreb, risikerer I at falde i min modstanders fælder og bedrag, som vil svække jer åndeligt og adskille jer fra Gud og derefter stjæle jeres sjæl.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.