Advarsel til Norsktalende

______________________________________________________________

Hilsener,

Mine to beste venner er araber og jøde, jeg er romersk-katolsk, religion har aldri vært et problem mellom meg og dem, og jeg tror folk generelt følger foreldrenes religion.

Den Hellige Ånd har kommunisert med meg på muntlig engelsk, gjennom telepati og interiørplasseringer. Han ba meg først skrive Advarselspakke om den kommende Advarselen og Belysning av Samvittighet på fem språk: engelsk, portugisisk, spansk, fransk og filippinsk. Disse fenomenene vil oppleves av enhver person i rimelig alder uavhengig av religion. Du vil helt sikkert oppleve fenomenene, og Den Hellige Ånd ba meg kunngjøre dem for deg.

De følger noen relevante utdrag av MARYs budskap til profeten ENOCH 3. mars 2021. MARY er Kristi mor.

«Mine barn, jeg minner dere igjen: forbered dere på Advarselen ankomst, fordi den er nær, mye nærmere enn dere tror. Mitt hjerte lider ved å se at det enorme flertallet av menneskeheten ikke er forberedt; denne store begivenheten vil totalt endre forståelsen som mange har om åndelig liv. Menneskeheten vil gå inn i en tilstand av ekstase som vil vare mellom femten og tjue minutter av din jordiske tid, der du vil bli vist din sjels tilstand med respekt for både Gud og dine brødre.»

«Hver dødelige vil bli dømt, bare mine små som mangler fornuften vil være unntaket; alt vil bli dømt selv dine tomme ord. Hvor trist jeg føler meg over å se at mange sjeler vil gå til grunne for evig på grunn av alvoret i deres synder. Dette er grunnen til, små barn, jeg ber dere om å være åndelig forberedt, slik at dere kan motstå denne prøven, som vil åpne for deres forståelse og kunnskap om eksistensen av evigheten og Gud.”

«Mine barn, dere er allerede i mørke tider, hvor dere må be morgen og kveld, fordi ondskapens krefter angriper dere. Hvis dere, mine små, ikke slår tilbake disse angrepene, risikerer dere å falle i fellene og bedragene til min motstander, som vil svekke dere åndelig og skille dere fra Gud, og deretter stjele deres sjel.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Default. Bookmark the permalink.