Petrus Romanus, 31. Mai 2022

________________________________________________________________

  • Merk: melding gitt 31. Januar 2022 og skrevet 31. Mai 2022

WILLIAM : Jeg vet ikke hvorfor, men jeg gjorde som Jesus har bedt om.

Klokken 4.35 ba jeg Jesus om å snakke med meg. Det hvite korset skinner på min venstre side, fordi rommet mitt er rett ut foran meg der den hellige grunnen er. Jesus står foran meg, helt kledd i hvitt. Han står i et sterkt lys og ber meg lytte. Jesus sier:

VÅR HERRE : «Jeg hilser deg, min elskede sønn, mest behagelig for himmelen! Det var Min guddommelige vilje at du mottok dette budskapet i dag på den velsignede mors fest. Mitt barn, det er veldig viktig at du forteller Mitt folk å være klare, fordi den guddommelige barmhjertighetshandlingen vil bli gjort fra dette øyeblikket og fremover, ettersom verden har bestemt seg for å legge Min Kjærlighet og Barmhjertighet til side, akseptere Satans vilje i stedet for Min hellige vilje, men min hellige barmhjertighet er tilgjengelig i denne timen, som er veldig alvorlig. Mine barn, siden dere ikke vil lytte til Mitt hjerte av kjærlighet, vil jeg sende en tukt til mange store nasjoner , som vil vekke de søvnige sjelene som har begravd seg inn i verdensanliggender.»

“Dette året, inn i det påfølgende året, vil oppleve stor lidelse, fordi mine barn ikke har vendt seg mot Meg, selv om mine barn ikke beveget seg mot Meg – selv om menneskeheten har mottatt tre store refsinger de siste tre årene.”

” Europa vil bli sjokkert på grunn av angrepene fra luften som vil oppleves av mange nordlige nasjoner som har et sterkt ønske om å forene seg med NATO for Den europeiske union av nasjoner , for å beskytte Europa.”

«Mine barn, hvorfor lar dere barna deres lide, når dere har gått gjennom en annen verdenskrig? Har du glemt hva det vil gå gjennom? Mine barn, hvorfor glemmer dere Meg som har gitt dere spesielle nåder og fred i sytti år? Er det mye jeg ber om barna våre? Jeg ber om at dere elsker hverandre og gjør gode gjerninger for deres medmennesker. Hva skal jeg gjøre, mine barn? Alt jeg ber om er at du ber om den hellige rosenkransen og det guddommelige barmhjertighetskaplet , for å be Meg om tilgivelse for ditt syndige liv – og elske hverandre.”

“ Italia , Min utvalgte rase i over to tusen år, har solgt seg selv – akkurat som den som korsfestet meg. Hvor mange hellige har jeg oppdratt i din nasjon? Vatikanet vil bli ødelagt av Antikrist , fordi han hater Frelsens Tegn. Husk, mine barn, dere lever i endedagene, hvor verden vil bli ødelagt av Satan, men jeg vil redde verden og rense den, og til slutt vil Antikrist bli fjernet og verden vil bli forandret.”

« Midtøsten skal forberede seg på å invadere Europa og forårsake en forferdelig ødeleggelse for Europas tro – så be, Mine elskede barn. Mange steder på jorden vil gå gjennom en stor renselse.»

” Kina er det andre store landet som vil forårsake mye smerte og lidelse. Krig vil bryte ut veldig snart i Taiwan , deretter vil Kina ta over, med USA som blir involvert. Kina vil invadere mange nasjoner, men det vil bli holdt tilbake av India , fordi Kina vil bevege seg raskt mot den kaliforniske kysten av USA, som vil bli oversvømmet av russisk og kinesisk militær .»

“I Indonesia vil verden lide gjennom vulkanringen , og dette vil påvirke verdensklimaet . Mange av nasjonene som – fra øyene i det sørlige Stillehavet – vil lide, fordi havene vil stige – og kineserne vil invadere.»

“Mange, mange nasjoner vil gjennomgå mange refsinger, og når menneskeheten har sett ødeleggelsen de har brakt med seg i sitt liv, vil de falle på kne og be Meg om hjelp og trøst. Det vil være da tiden vil stoppe og det strålende hvite korset vil komme ned over en verden for å vekke menneskeheten. Verden vil motta den store advarselen og de tre dagene av mørke vil bli sendt, og de som er i stort mørke og ikke søker tilgivelse for sine synder, vil gå til helvete i det øyeblikket. Så jeg advarer, ikke tillat deg selv å forbli i synd.»

«Verden vil gå inn i store lidelser, fordi menneskeheten har glemt Meg. Derfor ber jeg hver sjel over syv år om å vende seg til Meg nå, mens du fortsatt har tid i Min guddommelige barmhjertighet. Jeg ber dere, søte barn, tenk nøye over hva dere gjør. Be, be, be og gå til skriftemålet , motta nattverdens sakrament og følg meg dit du kan, mest ærbødig, fordi tiden renner ut.»

“Jeg ber mine barn om å be for Min siste stedfortreder for den hellige mors kirke, fordi vikaren, som er stedfortreder for den hellige mor kirken, pave Benedikt – han er i ferd med å forlate jorden. Så husk å be for den siste vikaren, som vil være pave Peter II , og husk å be for Frans , slik at han blir frelst.»

«Jeg vet, min sønn, budskapet som er gitt er mye likt mange tidligere, men det er veldig alvorlig og mine barn må handle nå. I dag, på min hellige mors fest, gir jeg hver sjel som vil følge min instruks i dag, en serafimengel , som vil beskytte dem og være med dem til jeg kommer tilbake.»

“Mine barn, jeg elsker dere umåtelig og jeg velsigner dere og min aller helligste mor, som elsker dere, sender dere en velsignelse med den store engelen dere vil motta i dag – og du, min dyrebare sønn av mitt hellige hjerte, i dag vil du motta flere store engler: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.

________________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.