Petrus Romanus, 31 Maj 2022

________________________________________________________________

  • Obs: meddelande gavs den 31 Januari 2022 och skrivet den 31 Maj 2022

WILLIAM : Jag vet inte varför, men jag gjorde som Jesus har begärt.

Klockan 4.35 bad jag Jesus att tala till mig. Det vita korset lyser på min vänstra sida, för mitt rum ligger rakt ut framför mig där den heliga grunden är. Jesus står framför mig klädd helt i vitt. Han står i ett starkt ljus och uppmanar mig att lyssna. Jesus säger:

VÅR HERRE : “Jag hälsar dig, min älskade son, mycket välbehaglig för himlen! Det var Min gudomliga vilja som du fick detta budskap idag på den välsignade moderns högtid. Mitt barn, det är mycket viktigt att du säger till Mitt folk att vara redo, eftersom den gudomliga barmhärtigheten kommer att göras från detta ögonblick och framåt, eftersom världen har beslutat att lägga Min kärlek och barmhärtighet åt sidan, acceptera Satans vilja snarare än Min heliga vilja, men min heliga barmhärtighet är tillgänglig i denna timme, vilket är mycket allvarligt. Mina barn, eftersom ni inte kommer att lyssna på Mitt Kärlekshjärta, kommer Jag att sända en tuktan till många stora nationer , som kommer att väcka de sömniga själar som har begravt sig i världsfrågorna.”

“Det här året, som går in i det följande året, kommer att uppleva stort lidande, eftersom Mina barn inte har vänt sig mot Mig, även om Mina barn inte rörde sig mot Mig – även om mänskligheten har fått tre stora straff under de senaste tre åren.”

” Europa kommer att bli chockad på grund av attackerna med luft som kommer att upplevas av många nordliga nationer som akut önskar att förena sig med Nato för Europeiska unionen av nationer , för att skydda Europa.”

”Mina barn, varför låter ni era barn lida när ni har gått igenom ett andra världskrig? Har du glömt vad det kommer att gå igenom? Mina barn, varför glömmer ni Mig som har gett er särskilda nåder och fred i sjuttio år? Är det mycket jag begär av våra barn? Jag ber er att älska varandra och göra goda gärningar för era medmänniskor. Vad ska jag göra, mina barn? Allt jag ber är att du ber den heliga rosenkransen och den gudomliga barmhärtigheten , att be Mig om förlåtelse för ditt syndiga liv – och älska varandra.”

“ Italien , Min utvalda ras i över två tusen år, har sålt sig själv – precis som den som korsfäste mig. Hur många heliga har jag fostrat i din nation? Vatikanen kommer att förstöras av Antikrist , eftersom han hatar frälsningens tecken Kom ihåg, Mina barn, ni lever i de yttersta dagarna, där världen kommer att förstöras av Satan, men jag kommer att rädda världen och rena den och i slutändan kommer Antikrist att tas bort och världen kommer att förändras.”

” Mellanöstern ska förbereda sig för att invadera Europa och orsaka en fruktansvärd förstörelse för Europas tro – så be, Mina älskade barn. Många platser på jorden kommer att gå igenom en stor rening.”

” Kina är det andra stora landet som kommer att orsaka mycket smärta och lidande. Krig kommer att bryta ut mycket snart i Taiwan , sedan kommer Kina att ta över, med USA som blir inblandat. Kina kommer att invadera många nationer, men det kommer att hållas tillbaka av Indien , eftersom Kina kommer att röra sig snabbt mot USA: s kaliforniska kustlinje , som kommer att översvämmas av rysk och kinesisk militär .”

“I Indonesien kommer världen att lida genom vulkanringen och detta kommer att påverka världsklimatet . Många av de nationer som – från öarna i södra Stilla havet – kommer att lida, eftersom haven kommer att stiga – och kineserna kommer att invadera.”

“Många, många nationer kommer att genomgå många tuktar och när mänskligheten har sett i sina liv den förstörelse de har medfört, kommer de att falla på knä och be Mig om hjälp och tröst. Det kommer att vara då som tiden kommer att stanna och det härliga vita korset kommer att sjunka ner över en värld för att väcka mänskligheten. Världen kommer att ta emot den stora varningen och de tre dagarna av mörker kommer att skickas och de som är i stort mörker och inte söker förlåtelse för sina synder, kommer att gå till helvetet i det ögonblicket. Så jag ger en varning, låt dig inte förbli i synd.”

“Världen kommer att gå in i stort lidande, eftersom mänskligheten har glömt Mig. Därför ber Jag varje själ över sju års ålder att vända sig till Mig nu, medan du fortfarande har tid i Min Gudomliga Barmhärtighet. Jag ber er, söta barn, tänk mycket noga på vad ni gör. Be, be, be och gå till bekännelse , ta emot nattvardens sakrament och följ med mig dit du kan, vördnadsfullt, eftersom tiden börjar rinna ut.”

“Jag ber Mina barn att be för Min Siste Vikarie för Heliga Moder Kyrkan, eftersom kyrkoherden, som är Vikarie för Heliga Moder Kyrkan, påven Benedictus – han är på väg att lämna jorden. Så kom ihåg att be för den siste kyrkoherden, som kommer att bli påven Peter II och kom ihåg att be för Franciskus , så att han blir frälst.”

”Jag vet, min son, budskapet som ges är ungefär som många tidigare, men det är mycket allvarligt och Mina barn måste agera nu. Idag, på min heliga moders högtid, ger jag till varje själ som kommer att följa min instruktion idag, en serafimängel , som kommer att skydda dem och vara med dem tills jag kommer tillbaka.”

“Mina barn, jag älskar er oerhört mycket och jag välsignar er och min allra heligaste mor, som älskar er, sänder er en välsignelse med den stora ängeln ni kommer att få idag – och du, min dyrbara son av mitt heliga hjärta, i dag kommer ni att få flera stora änglar: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.

________________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.