Petrus Romanus, 31. Maj 2022

_______________________________________________________________

* Bemærk: besked givet den 31. Januar 2022 og skrevet den 31. Maj 2022

WILLIAM : Jeg ved ikke hvorfor, men jeg gjorde som Jesus har bedt om.

Klokken 4.35 bad jeg Jesus om at tale til mig. Det Hvide Kors skinner på min venstre side, for mit værelse ligger lige ud foran mig, hvor den hellige grund er. Jesus står foran mig klædt helt i hvidt. Han står i et skarpt lys og leder mig til at lytte. Jesus siger:

VORES HERRE : “Jeg hilser dig, min elskede søn, meget behagelig for Himlen! Det var Min guddommelige vilje, at du modtog dette budskab i dag på den velsignede moders fest. Mit barn, det er meget vigtigt, at du fortæller Mit folk at være klar, fordi den guddommelige barmhjertighedsakt vil blive lavet fra dette øjeblik og fremefter, da verden har besluttet at lægge Min Kærlighed og Barmhjertighed til side og acceptere Satans Vilje i stedet for Min hellige vilje, men min hellige barmhjertighed er tilgængelig i denne time, som er meget alvorlig. Mine børn, da I ikke vil lytte til Mit Kærligheds Hjerte, vil jeg sende en tugt til mange store nationer , som vil vække de søvnige sjæle, som har begravet sig selv i verdensanliggender.”

“Dette år, går ind i det følgende år, vil opleve stor lidelse, fordi Mine børn ikke har vendt sig mod Mig, selvom Mine børn ikke bevægede sig mod Mig – selv om menneskeheden har modtaget tre store tugt i de sidste tre år.”

” Europa vil blive chokeret på grund af de luftangreb, der vil blive oplevet af mange nordlige nationer, som har et presserende ønske om at forene sig med NATO for Den Europæiske Union af Nationer for at beskytte Europa.”

”Mine børn, hvorfor tillader I jeres børn at lide, når I har været igennem en anden verdenskrig? Har du glemt, hvad det vil gå igennem? Mine børn, hvorfor glemmer I Mig, der har givet jer særlige nåder og fred i halvfjerds år? Er det meget, jeg beder vores børn om? Jeg beder jer om at elske hinanden og gøre gode gerninger for jeres medmennesker. Hvad skal jeg gøre, mine børn? Alt, hvad jeg beder om, er, at du beder om den hellige rosenkrans og den guddommelige barmhjertighed , at bede Mig om tilgivelse for dit syndige liv – og elske hinanden.”

“ Italien , min udvalgte race i over to tusinde år, har solgt sig selv – ligesom den der korsfæstede mig. Hvor mange hellige har jeg rejst i jeres nation? Vatikanet vil blive ødelagt af Antikrist , fordi han hader Frelsens Tegn . Husk, mine børn, I lever i de sidste dage, hvor verden vil blive ødelagt af Satan, men jeg vil frelse verden og rense den, og i sidste ende vil Antikrist blive fjernet, og verden vil blive forandret.”

“ Mellemøsten skal forberede sig på at invadere Europa og forårsage en frygtelig ødelæggelse af Europas tro – så bed, Mine elskede børn. Mange steder på Jorden vil gennemgå en stor renselse.”

” Kina er det andet store land, som vil forårsage megen smerte og lidelse. Krig vil bryde ud meget snart i Taiwan , så vil Kina tage over, hvor USA bliver involveret. Kina vil invadere mange nationer, men det vil blive holdt tilbage af Indien , fordi Kina vil bevæge sig hurtigt mod den californiske kystlinje i USA, som vil blive oversvømmet af russisk og kinesisk militær .”

“I Indonesien vil verden lide gennem vulkanringen, og dette vil påvirke verdensklimaet . Mange af de nationer, som – fra øerne ved det sydlige Stillehav – vil lide, fordi havene vil stige – og kineserne vil invadere.”

“Mange, mange nationer vil gennemgå mange tugt, og når menneskeheden i deres liv har set den ødelæggelse, de har bragt, vil de falde på knæ og bede Mig om hjælp og trøst. Det vil være da, at tiden stopper, og det glorværdige hvide kors vil stige ned over en verden for at vække menneskeheden. Verden vil modtage den store advarsel , og de tre dages mørke vil blive sendt, og de, der er i stort mørke og ikke søger tilgivelse for deres synder, vil gå til helvede i det øjeblik. Så jeg giver en advarsel, tillad ikke dig selv at forblive i synd.”

“Verden vil gå ind i store lidelser, fordi menneskeheden har glemt Mig. Derfor beder Jeg enhver sjæl over syv år om at vende sig til Mig nu, mens du stadig har tiden i Min Guddommelige Barmhjertighed. Jeg beder jer, søde børn, tænk meget nøje over, hvad I gør. Bed, bed, bed og gå til skriftemålet , modtag det hellige nadvers sakramente og følg mig, hvor du kan, mest ærbødigt, fordi tiden er ved at løbe ud.”

“Jeg beder Mine børn om at bede for Min Sidste Vikar for Hellige Moder Kirke, fordi vikaren, som er Vikar for Hellige Moder Kirken, Pave Benedikt – han er ved at forlade Jorden. Så husk at bede for den sidste vikar, som bliver pave Peter II, og husk at bede for Frans , så han bliver frelst.”

“Jeg ved, min søn, det budskab, der blev givet, er meget som mange af fortidens, men det er meget alvorligt, og Mine børn må handle nu. I dag, på Min Hellige Moders Fest, giver jeg hver eneste sjæl, der vil følge Min instruktion i dag, en serafimengel , som vil beskytte dem og vil være hos dem, indtil jeg vender tilbage.”

“Mine børn, jeg elsker jer umådeligt meget, og jeg velsigner jer og min allerhelligste mor, som elsker jer, sender jer en velsignelse med den store engel, I vil modtage i dag – og du, min dyrebare søn af Mit Hellige Hjerte, i dag vil du modtage flere store Engle: I Faderens og Sønnens og Helligåndens Navn. Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.