Petrus Romanus, 16. Juli 2022

_______________________________________________________________

MELDING GITT AV VÅR DAME TIL WILLIAM COSTELLIA

16. JULI 2022

WILLIAM: Klokken er rundt 16.00. Sankt Mikael står foran meg og han sier å vente i bønn på himmelens dronning.

Det hvite korset fremstår veldig lyst på de hellige grunnene. Det hellige kors ser ut til å være veldig lyst, går opp og ned, siden det ikke er langt fra der jeg befinner meg. Rundt meg er rundt 20 000 erkeengler kledd i hvitt, fra Sankt Mikaels kor. Området rundt meg opp til himmelen, lyser opp.

Vår velsignede mor kommer ned i et rennende hvitt lys og står omtrent 15 fot fra bakken – omtrent 5 fot fra meg. Vår Frue bøyer seg over meg og kysser hodet mitt – Vår Frue av Karmelfjellet. Vår hellige mor er veldig vakker og smiler når hun hilser på meg og sier:

VÅR FRU«Jeg hilser deg, Min elskede sønn av forkjærlighet, William, elsket av Meg, din Himmelske Mor og jeg velsigner deg, Min dyrebare sønn, fremtidige stedfortreder for Min Hellige Sønn Jesus og Hans Hellige Kirke på Jorden. Min hellige sønn, som venter på at Jesus skal frigjøre ham fra lenkene som holder ham i ondskapens fengsel. Vær i fred, for denne fengslingen av Min kjære sønn vil være over veldig snart, fordi alt de har lagt på deg, som er ulovlig og syndig, vil bli styrtet veldig snart, og de med ond natur og intensjon vil se hva det betyr å bruke systemet til å snu sjeler mot det gode. Frykt ikke, min sønn.”

Australia vil motta mange refsinger mot landet og dets folk, og de vil innse hva de har forårsaket mot Min sønn, og få menneskeheten til å tenke nøye over hvorfor de har forårsaket så mye lidelse på deg. Det vil være flere ødeleggende flom og Sydney vil bli ødelagt, fordi landet vil dele seg og ødelegge de store monumentene. Byen vil kollapse og Havnebroen vil kollapse med operahuset og mange mennesker skal omkomme og myndighetene vil komme til å tro og forstå hva de har gjort mot deg.

“Du skal stige til stor høyde fordi menneskeheten da vil tro på Min guddommelige sønn Jesu ord og ordene som jeg har gitt deg i 40 år, og advarer menneskeheten, fordi folket i Australia hadde nektet å tro på de guddommelige budskapene gitt til dem. Tro meg, min hellige sønn, folket i dette landet vil se hva de har gjort mot deg, Min hellige ektefelle i endetiden.»

“Når himmelen blir utsatt for et lys som vil skinne, veldig sterkt, vil det være en handling forårsaket av refleksjonen fra en asteroide, som vil komme veldig nær atmosfæren. Denne steinen vil være årsaken til mye forstyrrelse i atmosfæren, siden asteroiden vil være veldig stor, og hvis den ville treffe jorden, ville den føre til utslettelse av jorden. Beskytt øynene dine fra Lyset og bli der du er og be.”

“Mine barn, dere godtar fortsatt ikke advarslene som vi fra himmelen har sendt dere.”

Spania vil bli straffet veldig snart, ettersom landene fra Midtøsten vil angripe det og bringe frykt over nasjonene.”

“Også Frankrike vil bli påvirket, og forårsake uro i nasjonen, ettersom det vil bringe muslimene til oppstand, og bringe splittelse i nasjonene.”

“Barna mine sovner uten å innse at Russland , bjørnen, er i ferd med å våkne og vil strømme over de nordlige landene i Europa, og bringe krig mot nasjonene Sverige, Danmark, Norge og Øst-Tyskland , veldig, veldig snart. De opptrer som om ingenting skjer, men angrepet på Ukraina er selve åpningen av den store krigen. Det begynte i 2014. Våkn opp, mine barn, mens verden forbereder seg på den tredje verdenskrig

” England, et land som tror at det ikke vil bli berørt, vil bli overrasket, fordi en veldig sorgfull og trist hendelse vil skje, veldig snart, med kongehuset . Be, mine barn.”

Kina forbereder seg på å angripe Taiwan, som vil gjøre en klar vei, for USA, vil komme for å forsvare nasjonen, men det vil bringe stor splittelse for USA. Be, mine barn, fordi menneskeheten kommer med mange krav.”

“Be, mine barn, for Sør-Amerika og de mindre nasjonene mellom Sør- og Nord-Amerika, fordi store bølger kommer for å dele de små nasjonene, Cuba, Jamaica, Haiti, Den dominikanske republikk, Puerto Rico og Jomfruøyene. Sør-Amerika vil falle fra hverandre og bringe kommunismen over noen av nasjonene, men det vil splitte folket og bringe stor splittelse – og mangelen på mat vil også bringe stor splittelse – over folket. Be barn, be, for det vil bare være mye bønn som vil endre måten ting går på.»

“Be for pave Benedikt, fordi han prøver, siden hans alder er et tegn på at hans tid er veldig nær. Vatikanet vil gå i store flammer, og fienden vil plassere kommunismens flagg på basilikaen for å vise verden at kommunismen har vunnet.»

Vulkaner vil bryte ut overalt og forårsake en stor forstyrrelse på verden.”

Japan , hør meg nå: Et stort jordskjelv vil dele øyene. Jeg søker bønn fra mange mennesker, fordi det bare vil være bønn som vil forandre hjertene til våre barn.»

“Ta akt på mine ord, mine elskede barn, for krigen har kommet og snart vil en person med makt bli drept , noe som vil føre til store lidelser for verden.”

“Jeg kommer snart igjen, siden jeg ønsker å snakke med barna våre, siden tidene er veldig alvorlige. Jeg elsker dere, søte barn, og jeg gir dere en engel fra erkeenglenes kor. Be, mine barn og frykt ikke. Bruk Brown Scapular – det er et tegn på beskyttelse for sjelene dine. Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

«Jeg velsigner deg, min hellige sønn: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

«Frykt ikke, for hjelp er på vei, veldig snart, og arbeidet ditt vil fortsette, for du er den, Vi i himmelen, har valgt. Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

“Jeg elsker deg, mitt søte barn William.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.