Luz de Maria, 23 Septembrie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL,
LUZ DE MARIEI
23 SEPTEMBRIE 2022

Popor iubit al Lui Dumnezeu,


VĂ PROTEJEZ PRIN ORDIN DIVIN CU LEGIUNILE MELE CEREȘTI, CARE SE GĂSESC TOATE PE PĂMÂNT.


Fiecare creatură umană este mulțumirea sau durerea Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos. Aceasta este consecința la care este chemată fiecare creatură umană. Analizați înfăptuirea și acțiunea, întrebați-vă dacă sunteți mulțumirea sau durerea Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Acest război este spiritual (Ef 6,12), nu este în zadar, este pentru suflete, drept pentru care diavolul continuu vă ispitește pentru ca să cădeți și astfel să fiți cauză de durere pe Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos.


Bine știți că, ca parte a omenirii, vă găsiți în pericol grav de a fi participanți la al treilea război mondial și trebuie să fiți conștienți de aceasta pentru ca să schimbați de la limbajul pe care îl folosiți, expresiile și gesturile, până la relația personală cu Preasfânta Treime, cu Regina și Mama Noastră, cu Însoțitorii voștri de drum, îngerii voștri păzitori și cu frații voștri. Toate acestea înclină balanța în favoarea sau împotriva binelui.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE RĂZBOIUL TRECE DE LA VORBE LA FAPTE ȘI SUFERINȚA OMENIRII ÎNCEPE CU VEHEMENȚĂ.


Pământul se cutremură cu putere, nucleul Pământului se găsește magnetizat de soare, care îl biciuie cu flăcările lui solare. Din centrul Pământului iese prin vulcani ceea ce Pământul conține în interiorul lui și marii vulcani provoacă erupții neașteptate.


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


Câți nevinovați se dispun să moară în război obligați de cei care îi conduc!
Câte creaturi umane vor trece de la posesia bunurilor materiale la a fi nomazi, trecând din țară în țară pentru a nu fi pradă de război!
Câți ies din țările lor pentru a nu fi participanți activi într-o armată! Este nebunia creaturii umane cu ambiție de putere, care duce omul să acționeze imediat.


Ascult în Cer:


VAI, VAI, VAI DE ACELA CARE RIDICĂ PRIMUL MÂNA PENTRU A DA ORDINUL ȘI CA SĂ SE FOLOSEASCĂ ENERGIA NUCLEARĂ, MAI BINE I-AR FI ACELUI OM SĂ NU SE FI NĂSCUT.”


Veți vedea în Cer arzând un corp ceresc și apropiindu-se de Pământ. Rezistați, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rezistați.


Continuați atenți fără a dispera.


REGELE CERULUI ȘI PĂMÂNTULUI VĂ DĂ PROTECȚIA LUI ȘI PE CEA A MAMEI LUI PREASFÂNTĂ ÎMPREUNĂ CU ANGELICELE CORURI.


Înainte fără a da înapoi!


Speranța și Credința în Cuvântul Divin nu vă permit să șovăiți. Fără temeri, fără a vă precipita, continuați cu Credință fermă în Puterea Preasfintei Treimi. Fiți creaturi de bine.


CA LIDER AL ARMATELOR CEREȘTI BINECUVÂNTEZ PE CEI CARE IAU ACEST APEL CU SERIOZITATE. VĂ PROMIT PERMANENȚA UNUIA DINTRE ÎNGERII MEI ÎMPREUNĂ CU VOI PENTRU MOMENTELE CRUCIALE.


Vă binecuvântez cu Sabia Mea pentru ca voința umană să nu vă ducă să cădeți în rău.


Vă binecuvântez, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Primim cu recunoștință cuvintele iubitului nostru sfânt Arhanghel Mihail, care mi-a manifestat că Preasfânta noastră Mama s-a îmbrăcat în doliu. Dar mi-a menționat că acea culoare a ținutei Preasfintei noastre Mamă nu se poate datora numai actelor belice, dar lipsei de Credință a Poporului Lui Dumnezeu pentru a menține calmul.


Sfântul Arhanghel Mihail cu Sabia Lui în înalt ne dă forță, care simbolizează, cum se știe, forța binelui, și cel mai mare: puterea Lui Dumnezeu asupra satanei.


Fraților, să nu decădem, dar să mergem în interiorul coloanei în marș, după urmele Domnului nostru, Isus Cristos.


Fraților, să ne amintim:


„Dacă Dumnezeu este cu noi, cine este împotriva noastră?” (Rom 8,31)


Amin, amin, amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.