En oppfordring til bønn for William Costellia

________________________________________________________________

WILLIAM COSTELLIA I FENGSEL

15. november 2021 ble William arrestert igjen. Han ble siktet for å ha brutt sine restriksjoner på sosiale medier. Han er uskyldig i denne påstanden. Hans juridiske team jobber med denne situasjonen. Jesus og Maria kommer ofte til ham, men han lider på grunn av så mye ondskap i rettssystemet.

Da Sankt Peter var i fengsel – var hele menigheten i Jerusalem i kontinuerlig bønn for Kristi stedfortreder. Gud satte ham fri til å utføre sitt oppdrag som pave Peter I. Nå er tiden inne for å forbli forent i bønner med pave Peter II som sitter i fengsel. Guds mor strekker seg ut til sine barn for å hjelpe ham. Hennes lille sønn er som en vakker rose, som (i årevis) har vært uten kronblad av hele hans ytre menneskelighet. For verden er William åpenlyst foraktet og antatt å være den største synderen. Til og med voldelige hender blir kastet mot ham. Hvem kunne noen gang tenke seg å se etter Guds profet i et fengsel. Likevel har Gud forsvart sin profet ved hver tur. Vår Herre har lagt en stor del av verdens misgjerninger på hans skuldre. Guds utnevnte lidende tjener – er forutbestemt til å være Kristi siste stedfortreder. Han er nå så identifisert med Kristus, at det er Kristus som lever i ham. William deler mysteriet Kristi forløsningsverk. Er det noe rart at Guds mor roper på oss for å hjelpe ham?

Utdrag fra melding 845 – 16. juli 2022

VÅR FRU: «Jeg hilser deg, Min elskede sønn av forkjærlighet, William, elsket av Meg, din Himmelske Mor og jeg velsigner deg, Min dyrebare sønn, fremtidige stedfortreder for Min Hellige Sønn Jesus og Hans Hellige Kirke på Jorden. Min hellige sønn, som venter på at Jesus skal frigjøre ham fra lenkene som holder ham i ondskapens fengsel. Vær i fred, for denne fengslingen av Min kjære sønn vil være over veldig snart, fordi alt de har lagt på deg, som er ulovlig og syndig, vil bli styrtet veldig snart, og de med ond natur og intensjon vil se hva det betyr å bruke systemet til å snu sjeler mot det gode. Frykt ikke, min sønn.”

Australia vil motta mange refsinger mot landet og dets folk, og de vil innse hva de har forårsaket mot Min sønn, og få menneskeheten til å tenke nøye over hvorfor de har forårsaket så mye lidelse på deg. Det vil være flere ødeleggende flom og Sydney vil bli ødelagt, fordi landet vil dele seg og ødelegge de store monumentene. Byen vil kollapse og Havnebroen vil kollapse med operahuset og mange mennesker skal omkomme og myndighetene vil komme til å tro og forstå hva de har gjort mot deg.»

________________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.