En uppmaning till bön för William Costellia

_______________________________________________________________

WILLIAM COSTELLIA I FÄNGELSE

Den 15 november 2021 arresterades William igen. Han åtalades för att ha brutit mot sina restriktioner för sociala medier. Han är oskyldig till detta påstående. Hans juridiska team arbetar med denna situation. Jesus och Maria kommer ofta till honom, men han lider på grund av så mycket ondska i rättssystemet.

När Sankte Petrus satt i fängelse – var hela gemenskapen i Jerusalem i ständig bön för sin Kristi ställföreträdare. Gud satte honom fri att utföra sitt uppdrag som påve Peter I. Nu är det dags att förbli enad i böner med påven Peter II som sitter i fängelse. Guds Moder sträcker sig till sina barn för att hjälpa honom. Hennes lille son är som en vacker ros, som (i åratal) har varit utan kronblad från hela hans yttre mänsklighet. För världen är William öppet föraktad och anses vara den största syndaren. Till och med våldsamma händer kastas mot honom. Vem skulle någonsin kunna tänka sig att leta efter Guds profet i ett fängelse. Ändå har Gud försvarat sin profet vid varje tur. Vår Herre har lagt en stor del av världens orättfärdighet på hans axlar. Guds utsedda lidande tjänare – är förutbestämd att vara Kristi siste ställföreträdare. Han är nu så identifierad med Kristus, att det är Kristus som lever i honom. William tar del av mysteriet Kristi frälsningsverk. Är det konstigt att Guds Moder ropar på oss att hjälpa honom?

Utdrag från meddelande 845 – 16 juli 2022

VÅR FRUM: “Jag hälsar dig, Min älskade son av förkärlek, William, älskad av Mig, din Himmelska Moder och jag välsignar dig, Min dyrbara son, framtida ställföreträdare för Min Helige Son Jesus och Hans Heliga Kyrka på Jorden. Min helige son, som väntar på att Jesus ska befria honom från bojorna som håller honom i ondskans fängelse. Var i fred, för detta fängslande av Min kära son kommer att vara över mycket snart, eftersom allt som de har lagt på dig, vilket är olagligt och syndigt, kommer att störtas mycket snart och de av ond natur och avsikter kommer att se vad det betyder att använda systemet för att vända själar mot det goda. Var inte rädd, min son.”

Australien kommer att få många straff mot landet och dess folk och de kommer att inse vad de har orsakat mot Min son, vilket får mänskligheten att noggrant fundera över varför de har orsakat dig så mycket lidande. Det kommer att bli fler förödande översvämningar och Sydney kommer att förstöras, eftersom landet kommer att delas och föra de stora monumenten i ruiner. Staden kommer att kollapsa och Hamnbron kommer att kollapsa med Operahuset och många människor kommer att gå under och myndigheterna kommer att tro och förstå vad de har gjort mot dig.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.