Luz de Maria, 16 Octombrie 2022

________________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL,
LUZ DE MARIEI
16 OCTOMBRIE 2022

Popor al Regelui și Domnului Meu, Isus Cristos,


Ca Principe al Legiunilor Cerești, sunt trimis pentru a vă comunica:


CLIPA S-A ÎNAINTAT ACUM!… EXACT PRECUM A DECRETAT PREASFÂNTA TREIME ANTERIOR ȘI VI S-A MENȚIONAT.


Copii iubiți ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, Pământul se cutremură din profunzimi, crescând faliile care creează cutremure. Pământul s-a cutremurat într-un loc și în altul mereu, dar nu puteți nega că în acest moment mișcările se dau cu mai mare frecvență și se intensifică erupțiile vulcanice din cauza mișcărilor pământului.


Alertă înainte doctrinelor false:


LEGEA LUI DUMNEZEU NU SE POATE SCHIMBA, CORPUL MISTIC AL REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, ESTE CONȘTIENT DE FAPTUL CĂ LEGEA LUI DUMNEZEU ESTE UNA (Ex 20, 1-17; Mt 22, 36-40) ȘI NUMAI ÎN CRUCE ȘI ÎN UNITATE POT APĂREA LA DIMENSIUNEA VOINȚEI DIVINE.


Popor fidel, este necesar să treceți de la o viață spirituală mediocră, să trăiți pe deplin spiritualitatea pentru Credință. Poporul Lui Dumnezeu trebuie să posede Credință fermă (I In 5,4) în acest moment în care desacralizarea avansează mai mult și mai mult. Respectul față de Divin a căzut foarte jos în creatura umană și aceasta va genera marea persecuție față de Poporul Lui Dumnezeu. De aceea este necesară Credința și înțelegerea creaturii umane, pentru ca să fie fermă în rugăciune; fără rugăciune nu este fuziune cu Preasfânta Treime.


RUGĂCIUNEA ESTE NECESARĂ ȘI CA PRINCIPE A LEGIUNILOR CEREȘTI, VĂ ASIGUR CĂ FIECARE IMPLORARE ÎNĂLȚATĂ CU INIMA CHINUITĂ DE REMUȘCARE ESTE ÎNTÂMPINATĂ DE PREASFÂNTA TREIME ȘI DE REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ A ULTIMELOR TIMPURI.


Primiți Trupul și Sângele Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, și fiți fideli adevăratului Magisteriu al Bisericii Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Copii ai Preasfintei Treimi,


Clipa este pentru ca să trăiți Credința pe deplin, fără teamă, fără frici, fără răsturnare înaintea avansării strigătului de război și fără a uita că tratatele de pace nu sunt de pace, dar simulări ale națiunilor pentru a se pregăti mai mult și a ajunge la acest moment.


CREDINȚĂ, POPOR AL LUI DUMNEZEU!


Popor iubit al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


AVERTISMENTUL SE GĂSEȘTE APROAPE, PRECUM APROAPE RĂZBOIUL…


Rugați-vă ca Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă sfântul rozariu, este una dintre rugăciunile în care parcurgeți împreună cu Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, și împreună cu Regina și Mama Noastră, Viața, Patima, Moartea și Învierea Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Rugați-vă, rugați-vă. În Casa Lui Dumnezeu se proclamă laudele Preasfintei Treimi și Reginei și Mamei Noastre, a Ultimelor Timpuri și se proclamă sfântul rozariu înaintea amenințărilor în care se găsește omenirea înaintea apropierii unui corp ceresc, care se apropie de Pământ.


Rugați-vă, copii ai Preasfintei Treimi, rugați-vă pentru cât se petrece pe Pământ în acest moment și rugați-vă pentru puterile care vor trece de la amenințări, la realitatea armelor.


Rugați-vă, copii ai Preasfintei Treimi, rugați-vă cu inima pentru ca să se diminueze intensitatea folosirii armelor necunoscute de voi, dacă este Voința Divină.


Rugați-vă, rugăciunea este balsam pentru suflet.


Vă binecuvântez și vă protejez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


În acest apel al sfântului Arhanghel Mihail, putem analiza că în toate aspectele societății este un gol spiritual: lipsește Dumnezeu.


Și este generația aceasta fără Dumnezeu, cea care se cufundă în ghearele celui care pregătește calea anticristului și acea cale este de război, de persecuție, de dezbinare și de trădare.


Se interzice pe Cristos, se interzice Divinul și fiecare moment va fi mai rău. Se pregătește scena pentru partea cea mai sângeroasă a marii restriști.


Și înaintea Avertismentului, judecata fiecăruia pentru sine însuși, ne pregătim pentru această încercare personală?


Să ne rugăm, fraților, să ne rugăm. Cristos s-a rugat Tatălui Său în momente de încercare. Noi trebuie să ne rugăm.


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.