Petrus Romanus, 31 Oktober 2022

_______________________________________________________________

WILLIAM: Our Lady framträder framför mig som vår heliga moder av påvedömet. Hon är klädd i en vit med en gul cape och bär en krona med tre punkter, som representerar den gudomliga treenigheten. Saint Michael, Saint Raphael och Saint Gabriel står runt henne. Vår Fru sa att vi skulle gå vidare och gjorde korstecknet:

VÅR FRÖ: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Det kommer ett vackert ljus från Vår Fru; det vita korset är bakom henne.

VÅR FRÖ: ”Jag välsignar dig, mitt barn: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: I Vår Frus vänstra arm finns en lång guldfärgad sköld med Påven Peter II: s emblem.

VÅR FRÖ: “Jag välsignar dig, min vackra son och siste kyrkoherde i Heliga Moderkyrkan. Jag valde idag att tala till dig för att förbereda dig för din roll som den siste ställföreträdaren för Heliga Moder Kyrkan, som kommer att vara mycket snart, eftersom Påven Benedictus liv kommer att vara över, mycket snart. Ryssland är på väg att attackera Italien och Vatikanen, eftersom tiden har kommit för att profetian ska uppfyllas. Den heliga reliken av den heliga tron ​​har förts till himlen, men du måste förstå att du valdes till den siste kyrkoherde för många, många år sedan, så förbli i frid – speciellt Mina barn som tror på de gudomliga budskapen som ges till siaren, Maria av Irland; Budskapet motsäger inte de sista budskapen som ges i de stora budskapen för världen.”

“Din seger är nära till hands, eftersom planerna utarbetas för de sista stadierna för den heliga moder kyrkans seger. Be, Mina söta barn, för de sista stadierna uppfylls just nu. Du måste lita på Mitt obefläckade hjärta, eftersom Min helige sons seger, den lilla vita klippan, är mycket nära. Min älskade son som lider så mycket – mycket snart ska du bli befriad.”

“Min älskade son och världens barn, mänskligheten förbereder sig för tredje världskriget, men världen kommer att bli chockad mycket snart, eftersom en asteroid är på väg mot världen och kommer att larma mänskligheten att inse att de är mycket i fara, eftersom detta är på väg mot Amerikas kust och mitten mellan USA och Sydamerika. Det kommer att orsaka en djup vibration av haven och orsaka många stora översvämningar – vilket kommer att orsaka många människors död. Be, mina älskade barn, för från och med den röda månen nästa månad kommer händelsen att få fram många stora tuktar, vilket kommer att få många människor att reflektera över sina liv.”

“Mina barn, be för Kina, för det förbereder sig för krig i TaiwanJapan och Sydkorea, för att föra det stora kriget som mänskligheten inte tror kommer att hända. Därför ber jag om många, många böner. Ryssland förbereder sig också för att attackera många länder i Europa, vilket kommer att oroa hela världen. Be för Norge och de länder som gränsar till Ryssland.”

“Jag ber våra barn att be för Jesu Kristi kyrka, sanningen om den heliga romersk-katolska kyrkan, eftersom den stora splittringen kommer till alla våra barn. De som vill utöva den nuvarande katolska kyrkan och den moderna tron ​​till den trogna katolska kyrkan. Kristi sanne kyrkoherde kommer att lida när han lämnar Rom till ett främmande land, där han kommer att offra sitt liv för att frambringa de stora vedermödorna över den heliga moderkyrkan.”

Jag ber er, Mina barn, att be, för kyrkan kommer att genomgå de stora vedermödorna. Jag ber er alla, Mina barn, att lida allt för Gud och hans heliga katolska kyrka och den framtida kyrkoherden, Paven Peter II.”

“Jag kommer idag för att ge dig nåd och styrka att göra den Högstes vilja.”

“Jag älskar er väldigt mycket, mina barn. Frukta inte, för jag är din moder och beskyddare av heliga moder kyrkan och beskyddare av vår heliga kyrkoherde, Påven Benedikt och den framtida kyrkoherden, Påven Peter II. Be mycket, Mina barn, Min allra heligaste rosenkrans och glöm inte barmhärtighetens kapel.”

“Jag välsignar er: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Håll dig stark, min helige son, för du kommer att bli fri mycket snart.”

“Jag välsignar er: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Din moder och beskyddare av kyrkoherde av heliga moder kyrkan.”

WILLIAM: Efter att Vår Fru välsignade mig sa hon att hon sänder de tre stora änglarna, för de kommer att vara mitt skydd.

VÅR FRÖ: “I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Jag älskar dig.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.