Petrus Romanus, 31. Oktober 2022

________________________________________________________________

WILLIAM: Vår Frue vises foran meg som vår hellige mor til pavedømmet. Hun er kledd i en hvit med en gul kappe og bærer en krone med tre poeng, som representerer den guddommelige treenigheten. Saint Michael, Saint Raphael og Saint Gabriel står rundt henne. Vår Frue sa at hun skulle fortsette, og gjør korsets tegn:

VÅR FRU: «I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

WILLIAM: Det kommer et vakkert lys fra Vår Frue; Det hvite kors er bak henne.

VÅR FRU: «Jeg velsigner deg, mitt barn: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

WILLIAM: I Vår Frues venstre arm er et langt gullfarget skjold med emblemet til Pave Peter II.

VÅR FRU: «Jeg velsigner deg, min vakre sønn og siste stedfortreder i Den hellige moder kirke. Jeg valgte i dag å snakke med deg for å forberede deg på din rolle som den siste vikaren for den hellige mors kirke, som vil være veldig snart, fordi livet til pave Benedikt vil være over, veldig snart. Russland er i ferd med å angripe Italia og Vatikanet, fordi tiden er inne for at profetien skal bli oppfylt. Den hellige relikvie fra den hellige tro har blitt tatt til himmelen, men du må forstå at du ble valgt som den siste stedfortreder for mange, mange år siden, så forbli i fred – spesielt Mine barn som tror på de guddommelige budskapene gitt til seeren, Maria av Irland; Budskapet motsier ikke de siste budskapene gitt i de viktigste budskapene for verden.»

“Din seier er nær for hånden, fordi planene er under utarbeidelse for de siste stadiene for Seieren til den hellige mor, kirken. Be, mine søte barn, fordi de siste stadiene blir oppfylt akkurat nå. Du må stole på Mitt ulastelige hjerte, fordi Seieren til Min hellige sønn, den lille hvite klippen, er veldig nær. Min elskede sønn som lider så mye – veldig snart skal du bli frigjort.”

“Min elskede sønn og verdens barn, menneskeheten forbereder seg på den tredje verdenskrig, men verden vil bli sjokkert veldig snart, ettersom en asteroide er på vei mot verden og vil alarmere menneskeheten til å innse at de er veldig i fare, da dette er på vei mot kysten av Amerika og midten, mellom USA og Sør-Amerika. Det vil forårsake en dyp vibrasjon av havene og forårsake mange store oversvømmelser – som vil føre til at mange mennesker dør. Be, mine elskede barn, for fra og med den røde månen neste måned, vil begivenheten føre til mange store refsinger, som vil få mange mennesker til å reflektere over livet sitt.»

“Mine barn, be for Kina, fordi det forbereder seg på krig i TaiwanJapan og Sør-Korea, for å bringe den store krigen, som menneskeheten ikke tror vil skje. Derfor ber jeg om mange, mange bønner. Russland forbereder seg også på å angripe mange land i Europa, noe som vil gjøre hele verden urolig. Be for Norge og landene som grenser til Russland.»

«Jeg ber våre barn om å be for Jesu Kristi kirke, sannheten til den hellige romersk-katolske kirke, fordi den store splittelsen vil komme til alle våre barn. De som ønsker å praktisere den nåværende katolske kirke og moderne tro til den trofaste katolske kirke. Kristi sanne stedfortreder vil lide når han forlater Roma til et fremmed land, hvor han vil ofre sitt liv for å frembringe de store trengsler over Den hellige moderkirke.»

«Jeg ber dere, mine barn, om å be, fordi kirken vil gjennomgå de store trengsler . Jeg ber dere alle, mine barn, om å lide alt for Gud og hans hellige katolske kirke og den fremtidige vikaren, Pave Peter II

“Jeg kommer i dag for å gi deg nåde og styrke til å gjøre Den Høyestes vilje.”

“Jeg elsker dere veldig mye, mine barn. Frykt ikke, for jeg er din mor og beskytter av den hellige mor kirken og beskytter av vår hellige vikar, Pave Benedikt og den fremtidige vikaren, Pave Peter II. Be mye, Mine barn, Min aller helligste rosenkrans og glem ikke barmhjertighetens kapell

«Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen. Hold deg sterk, min hellige sønn, for du vil snart bli fri.”

«Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

“Din mor og beskytter av vikaren til den hellige mor, kirken.”

WILLIAM: Etter at Vår Frue velsignet meg sa hun at hun sender de tre store englene, for de vil være min beskyttelse.

VÅR FRU: «I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Jeg elsker deg.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.