Luz de Maria, 19 Decembrie 2022

________________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
19 DECEMBRIE 2022

Poporul Meu iubit,


Copii ai Sfintei Mele Inimi,


VĂ BINECUVÂNTEZ CU IUBIREA MEA, VĂ BINECUVÂNTEZ CU CREDINȚĂ, VĂ BINECUVÂNTEZ CU FRATERNITATE, VĂ BINECUVÂNTEZ CU ADEVĂRUL MEU pentru ca tot timpul să aveți conștiința că fără caritate nu veți învinge egoismul uman, nici rodul acestuia care este ura, și de ură se găsesc saturați copiii Mei în acest moment.


Trebuie să vă priviți de dinăuntru deși vă este greu. Copiii Mei mândri nu Mă ascultă, privesc la frații lor fără a se privi pe ei înșiși și aceste creaturi umane ale Mele trebuie să se schimbe pentru ca să învețe să-Mi ofere durerea și să învețe să fie umili.


DE UMILINȚĂ AVEȚI NEVOIE ÎN ACEST MOMENT, DEOARECE CARITATEA NU ESTE NUMAI A AJUTA PE CEL NEVOIAȘ, DAR ESTE A-L IUBI ȘI RESPECTA PE APROAPELE CU DEFECTELE ȘI VIRTUȚILE LUI.


Omenirea are carență de tot ce v-am menționat… De aceea este foarte important și indispensabil care fiecare dintre voi să se roage și să-Mi ofere Comuniunile Euharistice în reparare a greșelilor cu care Biserica Mea Mă ofensează. Și să aveți în vedere că a Mă primi în stare de har, vrednic pregătiți și rugăciunea sfântului rozariu, puteți reuși, dacă este Voința Mea, să micșorați intensitatea unor evenimente viitoare.


Poporul Meu, unii dintre copiii Mei se întreabă:


De ce nu se întâmplă cel mai puternic din care ne-a anunțat Cerul în aceste profeții? Copii, dacă ați gândi, dacă ați raționa ceea ce doriți, ați da înapoi și v-ați căi de aceasta.


Poporul Meu, marea tragedie ajunge la unele țări când vă așteptați mai puțin, menținându-vă distrași în crăciunul deformat al omului actual.


Celebrarea Nașterii Mele a trecut a fi o sărbătoare păgână cu reprezentații ale Nașterii Mele care sunt rușinoase în unele cazuri. Ați voit să Mă introduceți cu forța în curentul păgân al acestui moment, până și în Biserica Mea. SĂ FIE ANATEMĂ (1) CINE ÎȘI BATE JOC DE NAȘTEREA MEA.


Iubitul Meu Popor, bătălia între bine și rău continuă cu mai multă forță. Iubitul Meu sfânt Arhanghel Mihail se găsește cu toate Oștile Cerești apărându-vă, dimpotrivă, v-ați găsi în război.


ESTE O NEVOIE A FIECĂRUIA DINTRE COPIII MEI, DE FORMĂ PERSONALĂ, SĂ FIE RESPONSABILI ÎNAINTEA OMENIRII FIIND LUMINĂ (Mt 5, 13-15) ÎN MIJLOCUL LA ATÂTA ÎNTUNERIC CARE VĂ ÎNCONJOARĂ.


America de Sud, pământ de roade spirituale și de mari resurse, se vede supusă de răscoalele care se vor produce în diverse țări ale Americii de Sud.
Copii ai Sfintei Mele Inimi,


NU LUAȚI CU UȘURINȚĂ CUVÂNTUL MEU, RĂZBOIUL ESTE PREGĂTIT DE CEI CARE CRED CĂ CONDUC OMENIREA, POLITICIENII ȘI NAȚIUNILE.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Brazilia, este urgentă rugăciunea pentru această națiune în pericol. Rugăciunea la Milostivirea Mea Divină la trei după masa în fiecare țară, oferită pentru acest pământ iubit de Mine și de Mama Mea; și rugăciunea sfântului rozariu, cu oferirea Sfintei Împărtășanii, sunt binecuvântare asupra pământului Meu iubit.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Argentina, acest pământ iubit de Mama Mea nu a respectat-O și nu a respectat-O pe Mama Mea, pe care unii dintre copiii Mei o iubesc atât. Am solicitat să se consacre Argentina Preasfintelor Inimi și această solicitare a fost tratată cu ușurință. Nu a fost ascultată Mama Mea care a venit ca mijlocitoare. Ceea ce Mama Mea a dorit cu toată Inima Ei să oprească, a fost luat cu necredință. De aceea vor trece prin purificarea pentru care acest popor se pregătește.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Peru, această națiune suferă lupte interne.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Europa, biciul războiului se extinde. Frigul vine amenințându-i pe copiii Mei.


Rugați-vă pentru Italia și rugați-vă pentru Spania, suferă.


Rugați-vă unde războiul duce să sufere pe nevinovați.


Poporul Meu, răscoalele sociale se împrăștie pe Pământ, accentuând foametea, boala, persecuția și nedreptatea.


Pământul se cutremură continuu în intensități mai mari. Uneori se cutremură din interiorul pământului; în alte ocazii intervine mâna omului, care va fi pedeapsă pentru răul ei procedeu.


Ajung la inima fiecăruia ca Cerșetor de iubire…
Vin în căutarea unui loc unde să încălzesc Trupul Meu mic neapărat…
Sunt Rege de Iubire în căutare de inimi de care care să Mă adăpostească.


Copiii Mei, nu doresc creaturi temătoare, dar creaturi de credință, cu atâta credință încât să aibă conștiința faptului că „Eu sunt Dumnezeul vostru” (Ex 3,14; In 8,23) și nu vă abandonez.


Mențineți credința în creștere constantă. Fraternitatea este necesară în acest moment și respectul este o opreliște împotriva răului.


Fiți creaturi de iubire, generoase în răbdare și doritoare a bunăstării aproapelui vostru.


Vă iubesc, copiii Mei, vă iubesc.


SFÂNTA MEA INIMĂ ARDE DE IUBIRE PENTRU FIECARE DINTRE VOI.


Vă binecuvântez.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

(1) ANATEMĂ: termen de origine greacă care înseamnă expulzare, a lăsa afară. În sens biblic în Noul Testament este echivalent excomunicării unei persoane din comunitatea de credință căreia îi aparține.

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Trăim momentul cel mai subtil înaintea unui atac al răului față de omenire, ceea ce ne dă semne și semnale a momentului în care trăim.


Domnul nostru, Isus Cristos, ne prezintă o panoramă a evenimentelor care au loc, poate în țările surori și înaintea cărora nu putem fi indiferenți.


Domnul nostru, Isus Cristos, ne cheamă să fim conștienți ai realității care evoluează în jurul nostru, în manieră de neoprit și care ne duce spre confluenţa revelaţiilor.


Atâtea evenimente naturale care se dau pe tot pământul și care ne-au fost anunțate anterior. Războiul care subminează și se menține, nu o putem uita.


Așa precum cererile de rugăciune pentru țările sud americane nu ne lasă temători, dar cu încrederea și forța pentru a ne ruga știind că rugăciunea reușește mari minuni.


Domnul nostru ne cheamă să fim perseverenți și să nu decădem în credință, nici în confuzie înaintea știrilor ieșite din Biserica însăși.


Să ne amintim că se schimbă clima de fiecare dată mai mult și nevoile umane de asemenea.


Să întâmpinăm acest apel și să fim prudenți în înfăptuire și acțiune, fără temeri, dar cu credință. Dacă Dumnezeu este cu mine, cine este împotriva mea?


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Default and tagged . Bookmark the permalink.