Hagyja El Az Utcát Kora Este

_______________________________________________________________

_______________________________________________________________

2017. Február 15

Mária, a Megszentelő sürgős felhívása Isten gyermekeihez

Ne maradjon az utcán az éjszakai órákig.

„Az én Uram békéje legyen veletek, Szívem kicsinyei.

Gyermekeim, a jó és a rossz harca hamarosan elkezdődik a világotokban.

A gonosz erői kiszorulnak a mennyei helyekről, és hamarosan a csatákat a Földön vívják.

E végidõk embereinek gonoszsága és bûne a démonok erõforrása; ezért jönnek le ezek a gonosz erők a Földre, hogy megerősítsék magukat és megkezdjék a Nagy Armageddont.

Vigyázzatok magatokra kicsinyeim, mert már sok démonok által megszállott lélek van a ti világotokban; ne feledd, hogy semmilyen körülmények között ne keveredj vitába és veszekedj megszállott testvéreiddel, mert a veszekedés nem hússal és vérrel van, hanem a hatalmakkal és fejedelemségekkel, a mennyei helyeken lakó gonosz szellemekkel; mert nekik van parancsuk, hatalmuk és uralmuk e sötét világ felett.

Ezeknek a megtestesült spirituális entitásoknak az ereje óriási, és az egyetlen módja annak, hogy legyőzzük őket, a harcias imával; Isten Szent Szellemének erejére és Szeretett Fiam Drága Vérének és Sebeinek erejére hivatkozva.

A gonosz szellemek már az éjszakai órákban kószálnak, keresik az Istentől távol lévő lelkek testét, hogy birtokba vegyék. Ne maradjatok, gyermekeim, az utcán a hajnali órákig, nehogy kellemetlen meglepetések érjetek magatokat.

A gonosz seregei minden oldalról megtámadnak téged, különösen a bevallatlan és meg nem bánt bűnökkel nyitott lelki ajtókon keresztül. Életed minden területén találkozni fogsz a gonosz támadásaival; a legrosszabb ellenségek a saját rokonaid lesznek. A világ vitákba és háborúkba fog belemenni, és az emberek vére sok nemzetben ömlik majd.

Az emberek elméje csatatér lesz, és bennük a legerősebb harcok fognak megvívni a szabadságodért. Gyermekeim, engedelmeskedjetek minden foglyul ejtett gondolatot Jézus Krisztusnak (2Korinthus 10:5).

Minden nap szenteljétek magatokat Fiam Vérének, és terjessze át ezt a felajánlást rokonaitokra. Anyagi és spirituális életed legyen megpecsételve Fiam Vérével, valamint elméd és érzékeid.

A Jó Pásztor Enoch eszközünknek adott kis imakönyvében és rózsafüzérében olyan imákat és rózsafüzéreket talál, amelyek minden nap lelki harcában szolgálnak majd; imádkozd őket a Spirituális Páncél imáival együtt, hogy visszaverhesd azokat a támadásokat, amelyeket a démonok küldenek neked, hogy megrabolják a békéd és a lelked.

Isten népe, ti vagytok az Én harcos hadseregem; készüljetek fel és engedelmeskedjetek mindazoknak az utasításoknak, amelyeket e végidők hírnökeinken keresztül küldünk nektek, hogy megvédhessétek magatokat a gonosz seregeinek támadásaitól.

Legyen éber, éber és éber, és mindig óvja meg az elméje elleni támadásokat. Ne feledd, hogy ellenségem ismer téged és ismeri gyengeségeidet; Emiatt megtámadja az elmédet, hogy irányítani tudja egész lényét, és így uralkodhasson felettetek, és elveszítse a lelket.

Így gyermekeim mindig a kezetekben hordozzák Szent Rózsafüzérem erejét, és reggel és este imádkozzák, hogy megvédje magát. Szenteljétek magatokat Két Szívünknek mielőbb, és terjessze ezt a felajánlást rokonaira.

Vedd fel a Spirituális Páncélt reggel és este, és engedelmeskedj minden utasításunknak, hogy győztes maradhass.

Uram békéje maradjon meg bennetek.

Édesanyád, a Megszentelő Mária szeret téged.

Ismertesse üzeneteimet az egész emberiség, Szívem kicsiny gyermekei.”

Forrás: mensajesdelbuenpastor

_______________________________________________________________

This entry was posted in Magyar and tagged . Bookmark the permalink.