Napustite Ulicu Rano Noću

_______________________________________________________________

_______________________________________________________________

15. Veljače 2017

Hitan poziv Marije, Posvetiteljice djeci Božjoj

Ne zadržavajte se na ulici do sitnih noćnih sati.

“Mir moga Gospodina s vama, dječice moga Srca.

Dječice, bitke između dobra i zla uskoro će ući u vaš svijet.

Sile zla protjeruju se s nebeskih mjesta i vrlo brzo će se bitke voditi na Zemlji.

Zloća i grijeh ljudi ovih posljednjih vremena izvor su snage za demone; zato te zle sile silaze na Zemlju da se osnaže i započnu Veliki Armagedon.

Čuvajte se, dječice, jer u vašem svijetu već ima mnogo duša opsjednutih demonima; zapamtite da se ni pod kojim okolnostima ne smijete upuštati u sporove i svađe sa svojom braćom koja su opsjednuta, jer svađa nije s mesom i krvlju, već s moćima i poglavarstvima, sa zlim duhovima koji obitavaju u nebeskim mjestima; jer imaju zapovjedništvo, moć i vlast nad ovim mračnim svijetom.

Posvetite se svaki dan Krvi Moga Sina i proširite ovu posvetu na svoju rodbinu. Neka vaš materijalni i duhovni život bude zapečaćen Krvlju Moga Sina, kao i vaš um i osjetila.

U maloj knjižici molitava i krunica Dobrog Pastira darovanoj našem instrumentu Henoku, pronaći ćete molitve i krunice koje će vam služiti za duhovnu borbu svakoga dana; moli ih zajedno s molitvama Duhovnog oružja, kako bi mogao odbiti napade koje će ti demoni poslati da ti otmu mir i dušu.

Narode Božji, vi ste Moja borbena vojska; budite spremni i poslušajte sve upute koje vam šaljemo preko naših glasnika ovih posljednjih vremena, kako biste se mogli obraniti od napada vojske zla.

Ostanite budni, oprezni i budni, odbijajući u svakom trenutku napade na vaš um. Upamtite da vas moj protivnik poznaje i poznaje vaše slabosti; iz tog razloga, on će napasti vaš um kako bi mogao kontrolirati vaše cijelo biće i tako, kako bi mogao imati vlast nad vama i učiniti da izgubite svoju dušu.

Stoga, djeco Moja uvijek nosite u svojim rukama snagu Moje Svete Krunice i molite je ujutro i navečer kako biste bili zaštićeni. Posvetite se što prije našim Dvama Srcima i proširite ovu posvetu na svoju rodbinu.

Stavite duhovni oklop ujutro i navečer i poslušajte sve naše upute kako biste mogli ostati pobjednici.

Neka mir moga Gospodina ostane u vama.

Ljubi te tvoja Majka, Marija Posvetiteljica.

Neka Moje poruke budu poznate cijelom čovječanstvu, dječice Moga Srca.”

Izvor: mensajesdelbuenpastor

_______________________________________________________________

This entry was posted in Hrvatski and tagged . Bookmark the permalink.