Poistu kadulta aikaisin yöllä

_______________________________________________________________

_______________________________________________________________

15. Helmikuuta 2017

Kiireellinen vetoomus Marialta, pyhittäjältä Jumalan lapsille

Älä oleskele kadulla pikkutunneille asti.

“Herrani rauha olkoon teidän kanssanne, sydämeni lapset.

Pienet lapset, taistelut hyvän ja pahan välillä ovat pian alkamassa maailmaanne.

Pahuuden voimat syrjäytyvät taivaallisista paikoista, ja pian taistelut käydään maan päällä.

Näiden lopun aikojen ihmisten pahuus ja synti ovat demonien voiman lähde; siksi nämä pahat voimat tulevat maan päälle vahvistamaan itseään ja aloittamaan Suuren Harmagedonin.

Olkaa hyvin varovaisia, lapset, sillä maailmassanne on jo monia demonien riivaamia sieluja; muista, ettet missään olosuhteissa saa ryhtyä kiistoihin ja riitelyyn riivattujen veljiesi kanssa, sillä riita ei ole lihan ja veren kanssa, vaan voimien ja ruhtinaskuntien kanssa, pahojen henkien kanssa, jotka asuvat taivaan paikoissa; koska heillä on komento, valta ja valta tässä pimeässä maailmassa.

Näiden ruumiillistuneiden henkisten olentojen voima on valtava ja ainoa tapa voittaa ne on taistelullinen rukous; vetoamalla Jumalan Pyhän Hengen voimaan ja rakkaan Poikani kallisarvoisen veren ja haavojen voimaan.

Pahat henget vaeltavat jo pikkutunneilla yöstä etsiessään sielujen ruumiita kaukana Jumalasta saadakseen ne omakseen. Älkää jääkö, pienet lapseni, kadulle pikkutunneille asti, jottette tuottaisi ikäviä yllätyksiä.

Pahan armeijat hyökkäävät kimppuusi kaikilta puolilta, erityisesti tunnustamattomilla ja katumattomilla synneillä avattujen hengellisten ovien kautta. Kaikilla elämäsi alueilla kohtaat pahan hyökkäyksiä; pahimpia vihollisia ovat omat sukulaiset. Maailma on menossa kiistoihin ja sotiin, ja ihmisten verta vuodatetaan monissa kansoissa.

Miesten mielet tulevat olemaan taistelukenttä ja niiden sisällä käydään vahvimmat taistelut vapautesi puolesta. Lapset, tuokaa jokainen vangittu ajattelu kuuliaisuuteen Jeesukselle Kristukselle (2. Korinttolaisille 10:5).

Pyhittäytykää joka päivä Poikani verelle ja antakaa tämä pyhitys sukulaisillenne. Olkoon aineellinen ja hengellinen elämäsi sinetöity Poikani verellä, samoin kuin mielesi ja aistisi.

Hyvän paimenen pienestä rukouskirjasta ja rukouskirjasta, joka annettiin välineellemme Eenokille, löydät rukouksia ja rukouksia, jotka palvelevat sinua jokaisen päivän hengellisessä taistelussa; rukoile niitä yhdessä Hengellisen panssarin rukousten kanssa, jotta voit torjua hyökkäykset, joita demonit lähettävät sinulle ryöstämään sinulta rauhasi ja sielusi.

Jumalan kansa, te olette Minun militantti armeijani; olkaa valmiit ja noudatakaa kaikkia ohjeita, joita lähetämme teille näiden lopun aikojen sanansaattajiemme kautta, jotta voitte puolustautua pahan joukkojen hyökkäyksiltä.

Pysy valppaana, valppaana ja valppaana ja vältä aina mieltäsi vastaan kohdistuvia hyökkäyksiä. Muista, että vastustajani tuntee sinut ja tietää heikkoutesi; tästä syystä hän hyökkää mielesi kimppuun voidakseen hallita koko olemustasi ja siten hallita sinua ja saada sinut menettämään sielusi.

Siten Lapseni kantavat aina käsissäsi Pyhän Rukoukseni voimaa ja rukoilevat Sitä aamuin illoin, jotta olet suojattu. Pyhittele itsesi kahdelle sydämellemme mahdollisimman pian ja ojenna tämä pyhitys sukulaisillesi.

Pue henkinen panssari päällesi aamuin illoin ja noudata kaikkia ohjeitamme, jotta voit pysyä voittajana.

Pysyköön Herrani rauha sinussa.

Äitisi, pyhittäjä Maria, rakastaa sinua.

Tulkoot minun sanomani koko ihmiskunnalle, pienet Sydämeni lapset.”

Lähde: mensajesdelbuenpastor

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.