Keluar Awal Malam Dari Jalan

_______________________________________________________________

_______________________________________________________________

15 Februari 2017

Seruan mendesak dari Maria, Pengudus kepada anak-anak Tuhan

Jangan tinggal di jalan sehingga larut malam.

“Kedamaian Tuhanku menyertai kamu, anak-anak kecil HatiKu.

Anak-anak kecil, pertempuran antara kebaikan dan kejahatan tidak lama lagi akan memasuki dunia anda.

Kuasa kejahatan sedang dipindahkan dari tempat syurga dan tidak lama lagi, pertempuran akan dilakukan di Bumi.

Kejahatan dan dosa manusia akhir zaman ini adalah sumber kekuatan bagi syaitan; itulah sebabnya kuasa jahat ini turun ke Bumi untuk menguatkan diri mereka dan memulakan Armageddon Besar.

Berhati-hatilah, anak-anak kecil, kerana sudah ada di dunia kamu banyak jiwa yang dirasuk syaitan; ingatlah bahawa dalam keadaan apa pun kamu tidak boleh terlibat dalam perselisihan dan pertengkaran dengan saudara-saudaramu yang dirasuk, kerana pertengkaran itu bukan dengan darah dan daging, tetapi dengan kuasa dan kerajaan, dengan roh jahat yang tinggal di tempat syurga; kerana mereka mempunyai perintah, kuasa dan kuasa atas dunia yang gelap ini.

Kekuatan entiti rohani yang menjelma ini sangat besar dan satu-satunya cara untuk mengatasinya ialah dengan doa pertempuran; dengan memohon kuasa Roh Kudus Tuhan dan kuasa Darah dan Luka Berharga Putera TerkasihKu.

Roh-roh jahat sudah berkeliaran pada waktu malam, mencari jasad roh yang jauh dari Tuhan untuk memilikinya. Jangan tinggal, anak-anakku, di jalanan sehingga larut malam, supaya tidak mendatangkan kejutan yang tidak menyenangkan kepada dirimu.

Tentera jahat akan menyerang anda dari semua pihak, terutamanya melalui pintu rohani yang dibuka dengan dosa-dosa yang tidak diakui dan tidak bertaubat. Dalam semua bidang kehidupan anda, anda akan menghadapi serangan daripada si jahat; musuh yang paling teruk ialah saudara sendiri. Dunia akan masuk ke dalam perselisihan dan peperangan dan darah manusia akan tertumpah di banyak negara.

Fikiran lelaki akan menjadi medan perang dan di dalamnya, perjuangan terkuat untuk kebebasan anda akan diperjuangkan. Anak-anak kecil, bawalah setiap pemikiran yang ditawan kepada ketaatan kepada Yesus Kristus (2 Korintus 10:5).

Kuduskan dirimu setiap hari kepada Darah PuteraKu dan lanjutkan pentahbisan ini kepada sanak saudaramu. Semoga kehidupan material dan rohani anda dimeteraikan dengan Darah PuteraKu, serta fikiran dan pancaindera anda.

Dalam buku kecil doa dan tasbih Gembala Baik yang diberikan kepada alat kami Henokh, anda akan mendapati doa dan tasbih yang akan melayani anda untuk pertempuran rohani setiap hari; doakan mereka bersama-sama dengan doa-doa Perisai Rohani, supaya anda boleh menangkis serangan yang akan dihantar oleh syaitan untuk merampas kedamaian dan jiwa anda.

Umat Tuhan, kamu adalah tentera militanKu; bersiaplah dan patuhi semua arahan yang kami kirimkan kepada anda melalui utusan-utusan kami akhir zaman ini, supaya anda dapat mempertahankan diri anda daripada serangan tentera jahat.

Sentiasa berwaspada, berjaga-jaga dan berjaga-jaga, menangkis pada setiap masa serangan terhadap fikiran anda. Ingatlah bahawa musuhku mengenali kamu dan mengetahui kelemahan kamu; atas sebab itu, dia akan menyerang fikiran anda supaya dapat mengawal seluruh diri anda dan dengan itu, dapat menguasai anda dan membuat anda kehilangan jiwa anda.

Oleh itu, anak-anakKu sentiasa membawa kuasa Rosario SuciKu di tanganmu dan berdoalah Ia pagi dan malam supaya kamu dilindungi. Sucikan diri anda kepada Dua Hati kami secepat mungkin dan panjangkan pengudusan ini kepada saudara-mara anda.

Pakailah Perisai Rohani pagi dan malam dan patuhi semua arahan kami supaya anda boleh kekal sebagai pemenang.

Semoga damai sejahtera Tuhanku kekal di dalam kamu.

Ibumu, Mary the Sanctifier, mengasihi kamu.

Biarlah pesan-pesanKu diketahui oleh seluruh umat manusia, anak-anak HatiKu.”

Sumber: mensajesdelbuenpastor

_______________________________________________________________

This entry was posted in Melayu and tagged . Bookmark the permalink.