Budskap om Askonsdagen 2023

_______________________________________________________________

MEDDELANDE MOTTAGET ASKONSDAG

22 februari 2023

Korset har dykt upp. St Peter och St Paul står på var sida om korset och de sju ärkeänglarna är ovanför korset. Korset öppnar sig och ett vackert starkt ljus kommer från korset och bildar en gata.

Ärkeänglarna kommer och St Michael är i centrum. Ärkeänglarna är tre på varje sida. St Peter och St Paul kommer fram och korset öppnar sig. Jesus och Maria kommer genom korset.

Den välsignade treenigheten — Fader och Helige Ande svävar över Jesus och Maria. St Joseph är också med vår välsignade moder. De verkar vara klädda i hebreiska kläder. De kommer fram. Jesus kommer fram. I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn +.

Jesus: “Jag hälsar alla mina barn över hela världen.”

“Idag är en stor festdag för två av de stora apostlarna i Heliga Moder Kyrkan – St Peter och St Paul.”

“Som ni vet, som ni känner och som ni ser, går mänskligheten längre och längre in i mörkret, glömmer vad mänskligheten är, glömmer Mig, deras Skapare och Frälsare. Hur sorgligt det är att se många barn som har glömt Mig och placerat Mig åt sidan, som söker världen och dess frestelser, snarare än att söka Mig och Frälsning.”

“Världens ledare är okunniga om den verkliga sanningen eftersom det mänskligheten ser på tv bara är en del av sanningen eftersom det mesta är dolt för människan – och det är därför mänskligheten fortsätter att gå längre ner på vägen mot avgrunden.”

“Mina barn, mina barn, vad måste jag göra med mänskligheten för att väcka honom ur hans dvala? Jag och Min Allra Heligaste Moder och änglarna och helgonen har levererat till världen tusentals och tusentals budskap under de senaste hundra åren eller så – men mänskligheten är dåraktig – han lägger himmelens gåvor åt sidan och väljer de saker som tar dem bort från Jag – från sanningen.”

“Mina barn, eftersom ni inte kommer att lyssna på Våra Röster, lämnar ni Mig inget annat alternativ än att skicka mänskligheten en fruktansvärd varning – en varning som kommer från himlen – eldarna från himlen. Och denna eld kommer att rensa mänskligheten och förhoppningsvis öppna upp de hjärtan som har stängt sig för Min kallelse.”

“Denna varning kommer att bevittnas av alla barn. Det kommer inte bara att vara i ett land, utan varje nation kommer att hamna under detta ok och kommer att bevittnas av alla. Detta kommer i år. Detta är bara en av tuktan för världen, men det kommer att finnas många fler som kommer att nå många nationer på jorden. Det kommer att bli vulkanutbrott och stora störningar. Nationer kommer att bli chockade över extremerna av tuktan som kommer.”

Europa kommer att dras in i krig och det kommer Asien också att göra. Även Kanada och även Australien kommer oväntat att dras in i krigföring eftersom Kina kommer att invadera många nationer på grund av deras stora armé på 200 miljoner män och kvinnor.”

Ryssland kommer också att vara orsaken till människans förstörelse, men Ryssland kommer att bli förvånad över att få veta att Kina kommer att attackera det. De europeiska nationerna måste därför förbereda sig längs den ryska nationens gränser. De länder som kommer att attackeras kommer att vara de länder som är nära. Frankrike kommer att vara immobiliserat, mer av sig själv snarare än länder som attackerar det.”

“Revolutionen kommer att drabba Frankrike, och Min store soldat och monark kommer att försvara nationens sanning.”

“Be kära barn för Mellanöstern är redo att blossa upp och atomvapnet kommer att användas. Mänskligheten tror att dessa vapen inte kommer att användas men Ryssland och Kina har andra mönster och Amerika kommer att invaderas av Kina och Ryssland.”

Kalifornien kommer att sjunka i havet mycket snart och inom en kort stund kommer många människor att dö och kommer till sin dom eftersom mänskligheten har glömt varför de skapades. Det är så sorgligt mina kära barn.”

Libanon kommer en gång igen att bli ett land av konflikter men senare kommer St Charbel att rädda den nationen.”

“Be kära barn för de afrikanska nationerna. Även om de är fattiga – men de kommer att använda sina armar för att slåss mot varandra.”

“Be kära barn för Sydamerika, för många nationer har glömt Mig och de kommer att betala priset.”

“Vad kan jag säga till våra barn? Min Fader i himlen och vår Ande är ivrig att rädda Våra barn, och Min Allra Heligaste Moder som har uppdraget och går över hela världen, kommer att fortsätta att åka till många länder för att rädda våra barn, men Våra barn har glömt Oss. Därför ber jag er, o barn, ta upp Kärlekspärlorna från Min Allra Heliga Moder och be dem uppriktigt så att nåd ska ges till mänskligheten.”

“I år är den stora tuktans år. Detta kommer att hända inom kort, och efter detta, om mänskligheten förblir i sömnen, kommer den stora varningen och tuktan att komma till världen.”

“Be för Franciskus eftersom han vill åka till Ryssland, men det finns falska avsikter. Han behöver dina böner kära barn.”

“Jag älskar er Mina kära barn, och jag välsignar er på denna högtidsdag. Idag är en mycket viktig högtidsdag.”

“Jag älskar er kära barn, och jag välsignar er och ger er styrka. Kom ihåg att be under fastan och be min Fader i himlen om nåd så att den Helige Ande ska sjunka ned över mänskligheten och stärka dem.”

“Jag välsignar er Mina barn. I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen +.”

“Jag välsignar dig. I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen +.”

Vår heliga moder kliver fram. Hon ser vacker ut med ett sorgset leende.

Guds moder: ”Jag hälsar dig. I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen +.”

“Som du vet, min gudomlige Herre, har Jesus Kristus gett mänskligheten de anvisningar som de behöver eftersom världen går längre in i mörkret. Mänskligheten har glömt sin Gud. Det är dags för mänskligheten att vakna upp eftersom den Evige Fadern kommer att väcka mänskligheten med en chock så att de inser att Gud är Gud.”

“Jag kommer inte att tala särskilt mycket idag eftersom Min Son har berättat för mänskligheten vad som krävs. Saker och ting kommer att förändras väldigt drastiskt.”

Både Jesus och Maria ser sig omkring. St Joseph är där med änglarna och ärkeänglarna.

“Tiden är väldigt knapp för mänskligheten, därför Mina barn, ni måste tänka allvarligt på allt ni gör och vi älskar er väldigt mycket. I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen +.”

“Gå i min frid.”

Både Jesus och Maria glider tillbaka mot det heliga korset.

Änglarna sjöng när Jesus och Maria och den heliga treenigheten återvänder mot Vita korset.

I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen +.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.